Congratulations
Gister ben ik eventjes bij Art Journey geweest, ik had gelezen dat ze nieuwe stempels uitgebracht hadden dus daar wilde ik even tussen neuzen. Van de nieuwe collectie heb ik niks gekocht, maar er vielen wel een paar andere dingen in mn winkelmandje. Dat zal ook geen verrassing zijn, hahaha!
Een van de stempels die ik kocht was de Blazing Poppies van IndigoBlu. Ik geef toe, ik had hem al eens voorbij zien komen op het blog va Anita Izendoorn. En ik zal nog iets toegeven, ik heb de kunst van deze kaart bij haar afgekeken. En moet ik nog iets toegeven? Stiekum vind ik haar kaart mooier.
Maar ook de mijne vind ik best geslaagd, het was voor het uitproberen en dat is best aardig gelukt.

Ik heb als eerste de stampel afgedrukt op een stuk aquarelpapier, dit omdat ik de stempel toch iets in wilde kleuren met distress inkt. Hierna heb ik de afdruk ingekleurd met Aged Mahogany, Bundled Sage, Scattered Straw en Stormy Sky. Vervolgens heb ik een stencil van Tim Holtz (Doily) gepakt en heb ik rondom de afdruk met Tattered Rose gestencild. Ik had iets meer effect van dit stencil verwacht, het patroon ziet er namelijk echt uit als een doily met bloemetjes en blaadjes, maar gestencild zie je dat niet echt terug. Eens kijken wat ik hier nog meer mee kan.


Ik wilde niet te veel poespas op de kaart, dat past niet bij deze afdruk vind ik. Daarom alleen wat pareltjes en een tekststempeltje van American Arts. Hoekjes afgerond, een bijpassend ondergrondje, en de kaart is klaar!

Bedankt voor het kijken weer!

Groetjes Krista

Reacties

Margreet zei…
Wat een super mooi kaartje, en wat een prachtige kleuren
Groetjes Margreet
anita01 zei…
Vind het helemaal geweldig om je mooi's te bewonderen. En te gek dat je inspiratie opdoet op mijn blog of FB, dank je wel voor het leuke compliment.

Warme Groetjes,
Anita.