The Best and most Beautiful Things...

Dag lieve mensen, long time no see! Ik zit zat (hoop ik) in een mega-kaartendip, maar ik heb van de eerste paasdag gebruik gemaakt om uit deze dip te komen. Nou maar hopen dat dat zo blijft!

Een aantal weken geleden inmiddels al weer ben ik samen met Diana naar de clubdag van Scrap en Stempel geweest, waar we deze keer een leuk projekt voorgeschoteld kregen. Ik ga niet precies uitleggen hoe dit boekje in elkaar zit, dat vind ik niet netjes. De dames hebben er veel werk aan gehad, dus dat kan ik niet maken. Daarom alleen foto's en details van de gebruikte materialen!


Voor het hele projekt is papier gebruikt van Bildmalarna, dit papier kregen we bij de workshop.
Op de voorkant van mijn boekje zit een stempel met een tekst van Helen Keller, deze heb ik ooit bij Almarina Art gekocht. Hij is gestempeld met Versafine Smokey Grey, zoals nagenoegd alle stempels die ik gebruikt heb. De gestempelde vlinder is van een stencil van Tim Holtz (Papillon). Verder wat details van Paper Clay, en een gestanste vlinder van Noor!.


De binnenkant, met o.a. 2 stempels van Magnolia. Ja, dat kan ook eigenlijk niet missen natuurlijk, haha! De linker, Sweet Pea Tilda, is ingekleurd met distress inkt. Niet echt mijn ding, maar wel leuk om af en toe eens te proberen. Van de rechter-tilda weet ik de naam niet, sorry. Deze is ingekleurd met copic markers.


De labels zijn met de hand gesneden, het lint en de vlinder zaten bij de goodiebag.


Ook de swirl en het envvelopje zaten in de goodiebag. De enveloppe is overigens gemaakt m.b.v. een Enveloppe Punch Board, welke ik inmiddels zelf ook gekocht heb, heel handig om zelf enveloppen te maken!


Pagina 2 van het boekje, met opnieuw 2 Magnolia-stempels. Verrassend hè! Van de linker weet ik de naam niet, ik kreeg het afdrukje. Als jij haar naam weet gil dan even, want ik wil het wel graag weten, zo is zo lief! Ik heb haar donker gekleurd, vond dat zo leuk bij haar krulhaar ;) De rechter-tilda is Tilda with Spring Heart van de Lost and Found-collectie.


De vlinders zijn van dezelfde Papillon-set van Tim holtz, ik heb deze ook trouwens op een aantal van de losse tags gebruikt. Ze zijn zo mooi! Het hoekje is van Memory Box.


Op de laatste pagina heb ik de stansmal van Noor! nogmaals gebruikt. Onder de vlinder een mal van Cheery Lynn, ook zo mooi! E.e.a. nog even afgewerkt met parels en klaar!

Bedankt voor het kijken lieve mensen, ik hoop vanaf nu weer wat aktiever te worden!

Groetjes Krista


Reacties