Butterflies

Zaterdag was ik begonnen met het uitzoeken van mn hobbyspullen, zijn er dingen die weg kunnen, wat kan op Marktplaats, waar kan ik een ander blij mee maken enzovoort. En zo kwam ik een stapeltje Pan Pastels en een stapeltje Distress Stains tegen. 


Ach, die gebruik ik toch nooit, hup, op de foto en weg er mee.

Ja. Goed idee.

* klik*  *klik*

Zo klaar.

Weet je wat. Toch nog even kijken of ik er echt niks mee doe. Want ja, weg = weg.

Oh ja, die mooie swirl-stempel. Eens kijken wat dat doet.

Goh. Da's best mooi. Even laten liggen

Wat kun je nou eigenlijk met die Pan Pastels. Achtergrondjes maken toch? Eens even kijken, mooie groene kleur, ja, dat lijkt wel leuk. Maar nog een beetje kaal.

Even kijken, wat nu. O ja. Fixeren. Maar dat heb ik niet. O wacht. Die slechte haarlak, was toch een miskoop, kijken of dat lukt.

* kuch-kuch* Nou, ziet er goed uit. Droog, plakt niet, prima.

Even kijken, hij is nu nog wat kaal. Wacht. Achtergrondstempel, stempelen met Versamark, en daar dan weer met de Pan Pastel op.

Oh wouw. Dit is leuk. Alle donders. Niks niet verkopen, die dingen blijven, wat een gaaf effect.


Herkenbaar denk ik? Zo gaat het zo vaak hier, haha! En onderstaand kaartje kwam dus uit bovenstaande gedachtengang:


In eerste instantie had ik alleen de groene vlinder op de kaart, maar ik bedacht later dat dat toch te kaal was. En dus heb ik me een lamme arm gestanst aan vlindertjes, allemaal gekleurd, en daarna opgeplakt. De kleuren zijn een beetje vervormd door mn camera, maar ook de vlindertjes zijn groenig.


Bedankt voor het kijken!

Groetjes Krista

Reacties