London Tilda...


En dan is zo ineens je inspiratie weg, is het niet irritant? Ik was zo lekker bezig en zo ineens was de zin weg... Maar ik probeer het uiteraard weer op te pakken, de vakantie is bijna voorbij en dus komen we weer in ons normale ritme. Dat helpt ook vast wel ;)

Bovenstaand kaartje, met de lieve London Tilda, is het enige wat de afgelopen 2 weken op kaartgebied uit mijn handen kwam. En ik heb er sowieso 4 avonden over gedaan. Ik weet het, niet normaal. Maar goed, het is me weer gelukt, en nummer 2 is ook al in de maak.


Het gebruikt papier is van Maja Design, de voorjaarscollectie van vorig jaar. Zo lief met die pastelkleurtjes! Londn Tilda is ingekleurd met de copics, de stans is van Memory Box. De tag is van Magnolia en de tekststempel is van de aankomende Lost and Found-collectie. Ik had de winterkit besteld, en dat was deze keer bijna de complete collectie, ik mis maar 2 of 3 stempels. Zo blij mee!! De bloemetjes en parels tenslotte komen uit mn stash.

Bedankt voor het kijken weer!

Groetjes Krista

Reacties

Christina zei…
Dat is een schitterende kaart Krista!
Groeten Kristel
femke zei…
heey krista,

een prachtige kaart is het geworden!!!

groetjes femke