Kerstkaart 20


Allereerst allemaal bedankt voor de leuke reacties op mijn kleine bloementutorial, was erg leuk om te lezen dat jullie er blij mee waren!! 
Bovenstaand kaartje, zonder zelfgemaakte bloemen ;), heb ik vorige week nog gemaakt, en ik geloof dat ik ook eindelijk een goede manier gevonden heb om foto's te maken. Sinds mijn camera storing gaf een aantal weken geleden (hij lag al bijna in de container) kon ik kaarten niet meer goed op foto krijgen, ze werden telkens te blauw. Met mn mobiel is ook niet altijd even handig, maar met mn nieuwe, omslachtige methode lijkt het weer goed te komen ;)

Het thema voor de kaart komt van de Cutie Kaartenvitrine en was "Inspired by a song". Een kaart gebaseerd op een nummer wat je vaak neuriet als je een kaart aan het maken bent. Superleuk thema vond ik zelf!
Een nummer wat ik rond de kerst altijd in mn hoofd heb ik Happy Christmas Everyone van Shakin' Stevens. Waarbij ik nu moet bekennen dat ik altijd heb gedacht dat dat een nummer van de Beatles was. Ik kruip wel even onder mn buro van schaamte...

Anyhow, dat liedje begint met "Snow is falling, all around me, children playing, having fun", en onderstaand stempeltje past daar erg mooi bij vond ik.


Het afdrukje is van Magnolia, en heet In the Snow Tilda. Ze is ingekleurd met copics en potloodjes. Verder heb ik Snowtex, Perfect Pearls en Stickles gebruikt. 
De kaartvorm is met een Go Kreate mal gestansd en gesneden, het crémepapier heb ik bestempeld met een stempel van Hero Arts (French Writing) en Adirondack Mushroom. Perfect kleurtje om bij kraft-kleurig papier te gebruiken.
Achter Tilda heb ik een Noor mal gebruikt, de 6002/0147. De ge-embosde delen zijn gekleurd met dezelfde Adirondack-kleur. De tag is van Magnolia, en de tekststempels zijn van Lili of the Valley. Bloemetjes zijn uit mn stash en het jute lint vond ik in een winkeltje in Duitsland.

Deze kaar doet mee met de volgende challenges:

Bedankt voor het kijken weer!

Groetjes Krista


Reacties

Margreet zei…
Wauw wat een prachtig kaartje
Groetjes Margreet
jolanda zei…
prachtige kaart
Rene zei…
Love love LOVE this gorgeous card! Thank you so much for sharing this beauty with us at Tilda's Town! Good luck,
Rene :D
Anoniem zei…
Beautiful coloring! Adorable Tilda! So glad you linked up to Tilda's Town Challenges! Thanks for playing!
Wat een schitterende kaart is dit zeg, leuke kleurencombi ook. Bedankt voor je deelname bij DML. Groetjes, Jeanet