Santa Claus is Coming to TownJa hoor, eindelijk eens iets anders dan een kaartje. Ik ben klaar met mn kerstkaarten voor dit jaar (al sluit ik niet uit dat er nog een aantal bij komen), en dus was het tijd om eindelijk eens met dit projektje te beginnen. Ik was al een tijdje van plan een kersthanger te maken, een kerstboom komt er niet dit jaar (want Wiebe kennende ligt die binnen een uur omver), en dus moeten er maar een paar kerstversieringen komen ;)


Veel stansen op deze kaart! Voor de kerstbomen heb ik een mal van Marianne Design gebruikt en 2 kleurtjes papier voor wat variatie. De sneeuw is gemaakt met Frantage embossingpoeder en mijn stijltang, werkt echt perfect! Verder zijn de bomen een beetje bewerkt met inkt en een schuurplankje.
De grote lantaarn is een Joy mal, ook deze is natuurlijk bewerkt met sneeuw, snowtex deze keer. Achter de lampjes heb ik een stukje geel cardstock geplakt zodat het lijkt of ze branden.
De sterren zijn van Memory Box, wat een heerlijke fijne mallen zijn dat. Het hekje tenslotte is van Magnolia, deze is weer bewerkt met Snowtex.

De kerstmal is een stempel van Magnolia (Santa on Christmas Eve), ik had hem niet maar vond hem op Marktplaats, samen met de tekststempel. Yep, mijn verslaving heeft zijn hoogtepunt weer bereikt, ik ga weer speciaal op zoek naar een bepaalde stempel als ik iets in mn hoofd heb, hahaha! Ik wist dat deze bestond maar hij is al een jaar of 5 oud als ik me niet vergis, en dus moeilijk aan te komen. Gelukkig is er Marktplaats :D 


Ik heb Santa eerst ingekleurd met mn copics, daarna heb ik extra schaduwen aangebracht met mn potloodjes. Hierna heb ik het wit wat benadrukt door met witte stempelinkt (Cat's Eye) en een stevig kwastje wat textuur aante brengen op alle witte delen, dit gaf een erg mooi effect vond ik zelf :) Hierna heb ik Santa uitgeknipt en op diverse delen Snowtex aangebracht. Met het kleuren alleen al ben ik dik 1,5 uur bezig geweest maar ik vind hem dan ook heel geslaagd, was de tijd dus wel waard.

Het paneeltje waar alles op is geplakt komt overigens van de Action, ik heb er een stukje scrappapier op geplakt. Het hartje wat er onder hangt was onderdeel van het paneetje, hij was zilverkleurig maar ik heb deze bewerkt met Versamark inkt en witte embossingpoeder, zo past hij er wat beter bij vind ik.

Bedankt voor het kijken!

Groetjes Krista

Reacties

Jenny zei…
Hoi krista. Wat een prachtig kunstwerkje! Complimenten!!! Groet, Jenny
Jenny zei…
Hoi krista. Wat een prachtig kunstwerkje! Complimenten!!! Groet, Jenny