Kerstkaart 19


Dit kaartje maakte ik 2 weken geleden voor de Magnoliaclub, de opdracht was een kerstkaart in niet-traditionele kleuren. Nou maak ik bijna nooit kaarten in de traditionele rood en groen-kleur, ik hou er gewoon niet zo van. Dit was dus een kolfje naar mijn hand. De sketch komt van Scrap en Stempel, ik heb beide wedstrijden gecombineerd.


Weer een afdrukje van Magnolia, dit vrolijke meiske heet Joyfull Tilda. Ik kreeg het afdrukje van mn zus maar ik geloof dat ik deze toch nog maar op mn verlanglijstje zet, ze is wel erg leuk.
Uiteraard weer ingekleurd met mn copics, rondom Tilda is wat sneeuw aangebracht door middel van Snowtex.

Deze kaart doet mee met de volgende challenges:

Groetjes Krista


Reacties

Unknown zei…
Wat een prachtkaart Krista en zo mooiiiiiiii ingekleurd

Liefs Nellie
celia zei…
Wat is het weer een tijdje geleden dat ik een reactie schreef, toch bewonder ik elk kaartje of werkje van je! Heel knap hoe je de stempelafdrukjes kleurt en er dan weer een prachtkaartje van maakt!
Heel veel liefs,
jolanda zei…
hele mooie kaart
Elena F Scrap zei…
Turly beautiful card. Beautiful colours and lovely embellishing matching with papers. Thanks for playing along with us at Marvelous Magnolia Challenge theme “Anything goes” with your project. Hope to see you again next challenge also!. Good luck in the draw. Elena F.