Kerstkaart 16
Dit kerstkaartje maakte ik afgelopen weekend, met een van de nieuwe stempeltjes van Magnolia. Ik kreeg dit lieve afdrukje van mn zus, maar inmiddels heb ik deze ook zelf gekocht, hij is zo lief!
Het papier is, als ik me niet vergis, van Maja, ik kreeg het op een clubdag, daarom weer ik het niet 100% zeker meer. Ook de bloemetjes, de parels en de sterren kreeg ik op de clubdag, zijn ze niet prachtig?
Het december-label is met een stempel van Marianne Design gemaakt, de tekststempel Let It Snow is van Lili of the Valley. De bruine tag is van magnolia.


Tilda is ingekleurd met mn copics, rondom Tilda zit Frantage embossingpoeder. Ja, ik ben er eindelijk achter hoe ik dat goed kan krijgen! De embossingpoeder bleef mij bij namelijk niet goed plakken, omdat het zo grof is en mijn embossingfohn zo hard blies. Op de clubdag gebruikte iemand de embossingfohn van Tim Holtz, deze blaast al veel zachter. Maar ik had geen zin om 30 euro uit te geven aan iets wat ik al had, dus ik heb even rondgezocht wat ik nog in huis had. 
Mijn tip: Koop bij de Action een mini-stijltang. Deze kost maar 3 euro, wordt goed warm, en werkt perfect. Leg een beetje Frantage embosingpoeder op je papiertje, en leg hem een seconde of 3 op je hete stijltang, met het poeder natuurlijk naar boven. Laat hem zeker niet te lang liggen, dan verbrand je papier. Haal het papiertje er  van je stijltang en laaat hem goed afkoelen. Herhaal dit tot je genoeg embossingpoeder op je plaatje hebt. Werkt perfect, je hoeft zelfs geen embossinginkt op je papier aan te brengen.
Om het afdrukje extra vintage te maken heb ik overigens ook nog wat vlekjes aangebracht met een stipjesstempel.

Bedankt voor het kijken!

Groetjes Krista

Reacties

jolanda zei…
schitterend kaartje
Diana zei…
Wauw zeg, deze is wel heel mooi zeg! Wat een schatje is dit stempeltje he!

Groetjes Diana.