Fotolijstje


Afgelopen zaterdag ben ik weer een dagje bij Terry geweest om gezellig te freubelen. Deze keer had ik een missie, ik wilde namelijk een fotolijstje maken met daarin een foto van Doenya, een van onze hondjes. Een dikke week geleden inmiddels hebben wij haar namelijk in moeten laten slapen. Ze was al lange tijd praktisch blind en doof, en de laatste weken werd het eten steeds moeilijker en ze werd onzindelijk. Samen met haar respectabele leeftijd (17 jaar) en de wetenschap dat ze een fijn leven achter de rug hadden en we haar geen on"menselijke" laatste weken wilden geven, hebben we met grote moeite deze beslissing genomen.

Uiteraard moest er een foto van ons aapie (haar bijnaam) in de kamer komen, en die mag dan natuurlijk niet in een standaard lijstje, en aangezien Terry expert is in het pimpen van dingen heb ik haar hulp hiervoor ingeroepen ;) Ik vind hem heel mooi geworden en ook mijn lief was er erg blij mee, in dit geval extra belangrijk.

De fotolijst is bewerkt met gesso, verschillende kleuren metallic acrylverf, enbossingpaste en -poeder, een tekststempel en verschillende embellishments. Van de technieken heb ik nog steeds niet zo heel veel verstand, maar het blijft erg leuk om dit af en toe te doen.

Groetjes Krista

Reacties