Clubdagkaartje


Een kleine 2 weken geleden inmiddels ben ik met mn zus naar de gecombineerde clubdag van de Magnoliaclub en de Cutie Kaarten Vitrine geweest. Een supergezellige dag, waar we o.a. dit kaartje gemaakt hebben, met een lief stempeltje van Magnolia. De sketch kregen we ook op de clubdag, evenals het papier, wat volgens mij van Maja Design is. De overige accessoires kregen we ook op de clubdag zelf.

Ik heb een beetje ruzie met mn camera, hij maakt de foto's allemaal nogal wat blauwer dan ze daadwerkelijk zijn. Ik heb geprobeerd dit wat te verbeteren maar optimaal is het niet, sorry!


Het afdrukje is van Magnolia, logisch als het een clubdag van de Magnoliaclub is ;) Hij is ingekleurd met distress inkt, een van de workshops van de clubdag. Ik heb al eens eerder geprobeerd met distress inkt te kleuren maar echt lukken wilde het me niet. Deze vind ik wel heel erg geslaagd, ik ga het dan ook weer wat vaker proberen.
Rondom Tilda heb ik gestempeld met Tattered Rose en een stipjesstempel van Tim Holtz. Het prachtige vlindertje kreeg ik van een van de lieve dames op de clubdag, hij is gemaakt met een soort papierklei van Martha Stewart. Weer een voor mn verlanglijstje!

Groetjes Krista

Reacties

jolanda zei…
hele mooie kaart
Een prachtig kaartje. En je afdrukje is heel mooi ingekleurd.
Groetjes Miranda