Teddybear Love
Al weer een kaartje, haha. Ik probeer mn album en fototoestel weer leeg te krijgen ;) Ook dit kaartje maakte ik een tijd geleden al weer, opnieuw met papiertjes van Maja Design. Als ik me niet vergis opnieuw de Spring Basics, maar het zou ook best de Summer Basics kunnen zijn, ze lijken nogal op elkaar en na een paar weken weet ik het niet meer. Het stempeltje is opnieuw van Magnolia en heet Teddybear Love. De lieve vlindertjes zijn met een ponsje van de Action gemaakt, de tekststempen is van Lili of the Valley. De hartjes tenslotte zijn van Memory Box.


Tilda is opnieuw met copics ingekleurd. De gestempelde vlindertjes rondom zijn met een stempel van Stampin'Up gemaakt welke ik op een tweedehands stempelmarkt gekocht heb. Alle randjes zijn bewerkt met Smokey Grey van Versafine.

Groetjes KristaReacties

Diana zei…
Wat een schatje weer Krista! Mooie kleurtjes, en zoals altijd weer prachtig gekleurd!

Groetjes Diana.
jolanda zei…
prachtige kaart