dinsdag 10 september 2013

Kerstkaart 15


Een kerstkaartje weer, met een van mijn meest favoriete kerststempels, uiteraard van Magnolia. Little Tilda heet dit schatje, en ik heb hem al meermalen gebruikt. Het gebruikte papier kreeg ik van zuslief, die weer eens grote schoonmaak hield ;) Het is van Bo Bonny, de Snowfall Collectie, ik vermoed van vorig jaar. Prachtig papiertje, helaas wel bijna op...
Verder heb ik de schattige tag-stempeltjes van Lili of the Valley gebruikt, ook een favoriet van mij. De bloemen en parels komen uit mn voorraad.


Tilda is ingekleurd met copics, potloodjes zou bij dit papier te licht zijn denk ik, copics zijn net iets intenser van kleur. Onder de horizontale rand zit nog een sneeuwrand van Joy (Noor Design), maar deze is wat weggevallen helaas. Alle randjes zijn bewerkt met donkergrijze inkt van Versafine.

Bedankt voor het kijken weer!

Liefs Krista

3 opmerkingen:

femke zei

heey krista,

het is een prachtige kerstkaart geworden!!! mooi papier en een heel lief stempeltje.

groetjes femke

jolanda zei

hele mooie kaart

Saskia van den Berk zei

Hoi Hoi,

Ik ben via clubs op je blog gekomen.
Wat maak jij een mooie dingen............ben meteen een volger geworden
Liefs Sas