dinsdag 20 augustus 2013

Kerstkaart 14


Ja hoor, eindelijk weer een kaartje :D Dit kaartje maakte ik in de vakantie, ik had een kleine opleving, lol! Die is inmiddels al weer wat weggezakt helaas, ik hoop er nog steeds op dat hij definitief terug gaat komen ;)

Het achtergrondpapier is van Joy! Noor Design, het Winter Paper Block, de sterren eveneens. Het labeltje is van magnolia, er staat uiteraard een kersttekst op maar die foto heb ik blijkbaar gedelete ;)


Het lieve Magnoliaatje is ingekleurd met copics. Romdom heb ik geprobeerd wat Shabby White Embossingpoeder aan te brengen, ik ben redelijk tevreden met het resultaat.

Bedankt voor het kijken!

Liefs Krista

6 opmerkingen:

nicolet zei

Wat een schitterend zacht kaartje!
Groetjes Nicolet

Miranda Slagboom-de Groot zei

Een prachtig kaartje.
Groetjes Miranda

Diana zei

Schitterend Krista, mooie zachte kleurtjes!

Groetjes Diana.

Deborah zei

Wat een prachtig kaartje!!! Echt super! Ik hou wel van die zacht blauwe tinten en je hebt Tilda ook zo mooi kleur gegeven.
Liefs, Deborah

Margreet zei

Wat een prachtig kaartje
Mooi die blauwe tinten
Groetjes Margreet

femke zei

heey krista,

het is een prachtige winterkaart geworden!!! hele mooie sneeuwvlokken trouwens.

groetjes femke