Thanks


Vandaag nam ik afscheid van mijn schoonmaakster, nu ik minder ga werken vond ik dat een schoonmaakster wel erg veel luxe was, ik heb er zelf straks wel weer tijd voor. Denk ik ;). Uiteraard was een bedankje wel op zijn plek, en kocht ik een mooie bloeiende plant om haar te bedanken. Daar moest natuurlijk ook een klein plantenkaartje bij, en dus heb ik deze in elkaar gefreubeld.

Ik heb mij voor de kleuren van deze kaart laten inspireren door de kleuren van de bloemen en de linten die er in de winkel aangemaakt waren, geel, groen en oranje. 


Allereerst heb ik een wit ATC-kartonnetje ingekleurd met Wild Honey en Mowed Lawn distress inkt. Hierna heb ik mijn hand een beetje nat gemaakt, en heb ik het water over het kaartje gespetterd. Hierna heb ik het kaartje goed laten drogen met behulp van de heat gun.

Hierna heb ik met de Dandelion stempel van Hero Arts een bloem op de kaart gestempeld, deze heb ik hierna ge-embosd met Mineralisch Malachid embossingpoeder van Sternenstaub. Daarna heb ik de tekst gestempeld, met Spanish Moss van Versafine en een tekststempeltje wat ik bij Art Jouyney kreeg.

Als laatste heb ik met mijn nieuwe vlinderstempeltje van Stampin' Up een paar vlindertjes gestempeld met Shabby Shutters distress inkt. Helas heb ik hier geen naam of artikelnummer van, ik kocht hem op de tweedehands stempeldag van Art Journey. Ik weet alleen dat hij van 2001 is.


Een gaatje er in, en hij kan aan de plant!

Groetjes Krista
Reacties

nicolet zei…
Wat een prachtig kaartje Krista!
Enne..... succes weer met het huishouden ;-)
Groetjes Nicolet