It's a Boy


Komend najaar worden 2 van mijn collega's pappa, en dus moeten er babykaartjes op voorraad liggen. Voordeel is dan dat mn zus ook kaarten maakt, en we dus kunnen verdelen, we maken beide een jongens- en een meisjeskaart. Diana heeft al een meisjeskaart klaar, ik heb afgelopen week een jongenskaart gemaakt ;)


Voor deze kaart heb ik het mooie papierblok van Authentique gebruikt, Lavish. Mooie, zacht gekleurde papierjes, perfect voor babykaartjes. De sketch komt van de club Scrap en Stempel, waar het wedstrijdthema "Golden Oldie" is, oftewel, gebruik een ouder stempeltje.
Dit stempeltje is van Magnolia, en ik weet eerlijk gezegd niet meer hoe hij heet.

Ik heb 2 tags gebruikt voor deze kaart, het hart is met een stans van Magnolia gemaakt, de tekst is volgens mij van Inkadinkado.
De prachtige Hug the Baby, Feed the Baby, Love the Baby kocht ik op de stempeldag bij Art Journey, en is van Stampendous.


Het lieve paardje is ingekleurd met mn potloodjes, om de kleuren mooi zacht te houden.

Liefs, Krista
Reacties