Tag


Deze tag maakte ik vorige week, het was een uitprobeersel maar eigenlijk vind ik hem wel heel erg geslaagd.  En dus mocht hij op de foto, haha!

Ik zie de laatste tijd op heel veel kaartjes de shabby embossingpoeder van Stampendous, wat ik erg mooi vind. Ik zelf heb deze niet, dus probeerde ik iets te maken wat er op leek. Ik heb een witte en een bruine embossingpoeder met elkaar gemengd (verhouding ongeveer 3 delen wit op 1 deel bruin), en dat gaf dit resultaat:


Het is natuurlijk niet hetzelfde, duh, maar ik vind het wel een leuk effect!

Ik heb voor deze kaart eerst met Versamark en de tekststempel  uit de Papillon-set van Stampers Anonymous op een stuk standaard kaartkarton gestempeld. Daarna heb ik dit bewerkt met Pan Pastels, 270.3 Yellow Ochre. Daarna heb ik de kleine vlinders uit dezelfde stempelset gestempeld, opnieuw met Versamark. Deze is opnieuw bewerkt met Pan Pastels, deze keer de 470.3 Violet. Ook de rechter bovenhoek is hiermee gekleurd, net als de randen rondom (lichtjes).

Vervolgens heb ik met Versamark en een stipjesstempel (in mijn geval een van Stampers Anonymous)de rechter bovenhoek en een stukje aan de linkerkant gestempeld. Hier heb ik mijn gemengde embossingpoeder overheen gestrooid en verhit. Ik vind het effect erg leuk, het is net niet helemaal wit.


De kaart is afgemaakt met een vlinder van Joy (waarvan de randjes opnieuw bewerkt zijn met 470.3 Violet) en een lintje.

Liefs Krista


Reacties

Riet zei…
Prachtig gemaakt Krista.

Liefs Riet.