Sweet Pea Tilda


Dit kaartje maakte ik gister, ik had zo maar ineens zin ;) Ik maak nog steeds niet superveel kaarten, maar zo langzamerhand toch steeds een beetje meer. 
Dit kaartje maakte ik met de lieve Sweet Pea Tilda uit de Once Upon a Time 2013 collectie van Magnolia. Ik kreeg het afdrukje van mn lieve zus, maar deze stempel ga ik zeker nog zelf kopen, ze is ZO schattig!! 


Ik heb Tilda ingekleurd met mn prosmacolor potloden, en daarbij heb ik geprobeerd het plaatje wat meer diepte te geven door grijstinten over de kleuren aan te brengen op sommige plekken. Je ziet het zo niet, maar het geeft wel wat meer diepte. 
Het gebruikte papier is weer van Authentique, de Grace collectie. De onderste borderrand is van Marthe Stewart, de vlinders van Tim Holtz. De gestanste bloemetjes zijn van Magnolia, en de swirls van Marianne Design. Het "ornamentje" rechts tenslotte is van Joy! (Noor Design).

Bedankt voor het kijken weer!

Groetjes KristaReacties

jolanda zei…
super leuke kaart
nicolet zei…
Wat is ie weer supergaaf!
Groetjes Nicolet