zondag 9 juni 2013

Sitting Tilda with ButterflyDit kaartje heb ik vandaag gemaakt, ik heb een heerlijke kaartenmiddag gehad, hihi! Ik kreeg (nou ja, kocht) dit lieve Magnolia stempeltje afgelopen week, en moest er natuurlijk een kaart mee maken. Ik heb deze lieve Tilda ingekleurd met mn copics. 

Het gebruikte papier is een combinatie van First Edition Bird song, en Authentique Grace. Ik gebruik niet vaak 2 papierlijnen bij elkaar, maar deze 2 kleuren erg mooi samen.
De hartstans is van Cheery Lynn, een ramp om te stansen, maar als hij eenmaal gelukt is, is hij wel erg mooi. Het kleine hartje is van een setje van marianne Design, ik kocht hem vorige week op de beurs in Emmen. Ook de tag met "Life is Beautifull" links op de kaart heb ik daar gekocht, deze is van EK Success.
Verder alleen een lintje en wat pareltjes, ik vind de kaart druk genoeg zo.Bedankt voor het kijken!

Groetjes Krista


6 opmerkingen:

jolanda zei

prachtig kaartje

nicolet zei

Wow schitterend kaartje Krista!!

PatriciaKleijn zei

lief kaartje hoor

Groetjes
Patricia

Riet zei

Wat een prachtige kaart.

Liefs Riet.

Miranda Slagboom-de Groot zei

Het is een schitterende kaart.
Groetjes Miranda

femke zei

heey krista,

wat een schatje is het geworden!!!

groetjes femke