Kerstkaart 11


Het is al weer bijna het einde van de maand, en dus bedacht ik me dat ik nog 2 kerstkaarten moest maken voor Scrap en Stempel. Best een handige stok achter de deur hoor, ik heb nu al 12 kerstkaarten klaar! 
Dit kaartje maakte ik met de lieve Little Tilda, ook al weer zo'n lief Magnoliaatje. 


Little Tilda is ingekleurd met mn copics. Rondom zijn sneeuwsterren aangebracht met de Ijskristal-stempel van Different Colors, en Versafine Smokey Grey.


Voor dit kaartje heb ik papier van Authentique gebruikt (Hope), hiervan heb ik de randen bewerkt met een schuurpapiertje, zodat deze wit werden. Ik vind het een erg mooi effect, het maakt je kaart gelijk wat lichter.
Op het kaartje heb ik verder nog wat ijskristallen aangebracht, met 2 ponsen van de Action. De swirl is van Marianne Design, en de tag is van Magnolia.
De tekst op de tag is van Lili of the Valley.

Bedankt voor het kijken!

Groetjes Krista

Reacties

Diana zei…
Wauwzers Krista, wat een plaatje! Heb je de randen van de DP-tjes bewerkt met iets? Ziet er zo mooi uit!

Groetjes Diana.
Oh die is mooi zeg.
Groetjes Miranda
Deborah zei…
Wat is dat een prachtige kaart zeg! Ik vind de kleurencombinatie meer dan geslaagd!
Liefs, Deborah
jolanda zei…
prachtig kaartje
Riet zei…
Wat een schitterende kaart Krista.

Liefs Riet.