Tilda Watering

Gister hadden we een clubdag van Scrap en Stempel, supergezellig. We hebben geen projektje gemaakt, maar kregen een aantal bladen met verschillende sketches, waarvan we zelf konden kijken wat voor kaart we wilden maken. Ik was al lang blij, want kaarten maken vind ik altijd nog het leukst. Op deze manier kon iedereen lekker aan de gang, heerlijk!


Dit is een van de kaarten welke ik gemaakt heb, we kregen in totaal 6 sketches, dit was sketch nummer 1. Het papier hebben we gekregen in een goodiebag, samen met alle andere spullen welke op deze kaart gebruikt zijn. Het papier is overigens van Authentique, de Grace collectie.


Stempelafdrukjes (of stempels) moesten we zelf meenemen, ik had daarom een paar afdrukjes van de nieuwe collectie meegenomen. Dit is Tilda Watering, en ze is ingekleurd met prismacolor stempels. Het papier is heel zacht van kleur, en dan vind ik potlood gewoon mooier.


De stempel kregen we als extraatje, het merk weet ik helaas niet. Hij ging een beetje scheef, vandaar de strepen aan beide kanten. Eerlijk gezegd vond ik het wel wat hebben, het lijkt een beetje grungy, wat leuk past bij het papier, ik heb het daarom zo gelaten.

Bedankt voor het kijken!

Groetjes Krista


PS: Omdat ik erg veel spam op mn blog, kunnen alleen bij Google geregistreerde lezers een reaktie achter laten. Ik hoop dit straks weer op "open" te kunnen zetten. Alvast mijn excuses voor enige overlast! 

Reacties

nicolet zei…
Super kaartje weer Krista ! Vond t ook erg leuk je gisteren weer gesproken te hebben!!
Groetjes Nicolet
jolanda zei…
prachtig kaartje
Hallo Krista,

Supermooi kaartje heb je gemaakt,ik heb ook je andere kaarten bekeken en ben gelijk volger van je geworden. Heel mooi.

groetjes Herma
http://hermashobby.blogspot.nl/
Riet zei…
Wat een prachtige kaart Krista.

Liefs Riet.
Leuk gedaan hoor, wat een schatje he dat afdrukje van Tilda!

Groetjes
Patricia