Thinking of You


Tsjonge-jonge, er is al weer meer dan een maand voorbij sinds mijn laatste blogpost. Niet mijn beste maand mag ik wel zeggen, ik ben bij het paardrijden knalhard van een paard gevallen (inmiddels al 6 weken geleden) en ik ben eerlijk gezegd nog steeds niet helemaal 100%. Ik had mn rug/heup, ribben en bovenarm aan de rechterkant flink gekneusd. Het ging weer redelijk, tot ik, zoals zoveel, 2 weken geleden ook met griep thuis zat, door het vele hoesten heb ik mn ribben opnieuw beschadigd, waardoor ik weer veel pijn had. Gelukkig gaat het nu inmiddels weer een stuk beter, mijn schouder is weer helemaal goed, onder in mn rug zit nog een harde bal die langzaam wegtrekt, en ik heb vannacht EINDELIJK weer op mn rechterzij geslapen! Wel heb ik mn leskaart tijdelijk stop gezet, ik had al weer 3 lessen gehad maar dit bleek toch niet echt bevorderlijk. Dus nog maar even wachten helaas, ik hoop half maart/begin april weer te kunnen starten!

Door alle ellende zat ik niet zo lekker in mn vel, en had ik dus ook maar weinig zin in kaarten maken en blogs bijwerken. Ik hoop met deze blogpost de zin weer een beetje te pakken kunnen krijgen!

Dit kaartje maakte ik een hele tijd geleden al, als je goed kijkt zie je de kerst/sneeuwpoppen nog op de achtergrond staan, lol. Hij is gemaakt met een setje van Stampers Anonymous, Urban Tapestry. De achtergrond is kleurd met verschillende groentinten distress inkt, de kleuren weet ik niet precies meer, sorry. Het is maar een klein kaartje, 10*10, maar die zijn soms ook erg leuk om te maken ;)

Bedankt voor het kijken!

Groetjes Krista


Reacties

Margreet zei…
Wat een mooi kaartje
En beterschap Krista
Groetjes Margreet
jolanda zei…
mooie kaart.
beterschap