Workshop achtergronden Art Journey (deel 1)

Gister ben ik samen met Terry naar Art Journey geweest, voor een workshop achtergrondtechnieken. Nog een verjaardagskadootje, lief hè!! Ik was gelukkig weer zo ver dat ik weer aan de freubel kon, ik ben vorige week vrijdag keihard van een paard gestuiterd tijdens de rijles, wat een flink gekneusde arm en een pijnlijke rug/middenrif tot gevolg had. Maar daar laat ik me niet door tegenhouden, lol, mn arm is gelukkig weer zo goed als beter en de rest, ach, iedere dag een stukje beter ;) Afgelopen vrijdag heb ik maar niet gereden, mar komende vrijdag ga ik het weer proberen.

Gister dus een workshop achtergrondtechnieken deel 1, 16 februari gaan we voor deel 2! Gister hebben we de volgende tags gemaakt:


Ik ga geen uitleg van iedere techniek geven, alleen de materialen, dat zou ik namelijk niet eerlijk vinden tegenover Art Journey, het zijn hun workshops.


Tag 1, Pan Pastels en versamark. Ik dacht eigenlijk altijd dat die Pan Pastels vergelijkbaar zouden zijn met chalks, maar ik heb me vergist, ze zijn toch wel heel anders, en erg mooi! Je zult je niet verbazen dat er 4 in mijn winkelmandje beland zijn ;)


Tag 2, Ghosttechniek met Colorbox en Brilliance InktTag 3, Joseph's Coat (vanwege de vele kleuren), glanskarton, Distress inkt, Versamark en embossingpoeder


Tag 4, alcoholinkt op glanspapier


Tag 5, Gesso en Lyra Krijt. 
Ik vind deze zo mooi geworden, ik ga hem nog eens proberen te maken (zodra ik krijt heb, lol). Een hart er op, mooi lint of draad, klaar.


Tag 6, Distress Inkt, Versamark en Perfect Pearls

Bij de tags hebben we nog een leuk bewaarvlopje gemaakt, en achterop de tags staat een werkbeschrijving, zodat we ze altijd weer kunnen maken.16 februari krijgen we deel 2, en er is een deel 3 in de maak, leuk!

Groetjes Krista
Reacties

Diana zei…
Wauw Krista, dat ziet er weer leuk uit, gezellig zo'n workshop!

Groetjes Diana.
femke zei…
heey krista,

gave tags zijn het geworden!!!

groetjes femke