Thinking of you

Afgelopen week was ik jarig, jaja, ik ben eindelijk 40 geworden ;) Gisteravond vierde ik mijn verjaardag, en ik ben vreselijk verwend, met een stempelset van Penny Black, 3 Magnolia stempels, en de Art Bin, het koffertje met magnetische vellen waar je je stansen op kunt "plakken". Uiteraard ben ik vandaag gelijk aan de slag gegaan met mn nieuwe spulletjes. 

Ik ben een hele grote fan van de kaarten van Anita Izendoorn, al haar kaarten zijn juweeltjes in mijn ogen. Onderstaand kaartje is dan ook op haar stijl gebaseerd. 


De bloem is van de Delecate Floral set van Penny Black, welke ik dus gester gekregen heb. Hij is 1 keer gestempeld, 1 keer met Gathered Twigs en 1 keer met Pumice Stone, beide van Tim Holtz. De bloemen zijn gestempeld op aquarelpapier, ik heb ze dan ook na het stempelen bewerkt met een nar kwastje, zodat je een beetje een aquareleffect krijgt. 
De grijze bloem rechts bovenin is van dezelfde set, en is gestempeld met Pumice Stone. Ik heb hem voor het stempelen eerst 1 keer op een kladje gestempeld, om zo een wat vagere afdruk te krijgen, anders werd de afdruk erg donker. 
De tekst (van Whiff of Joy) is weer gestempeld met Gathered Twigs, ook eerst een keer gestempeld op een kladje. De randen zijn allemaal gedistressed met Gathered Twigs. Voor deze hele kaart heb ik dus maar 2 kleuren inkt gebruikt.


De binnenkant van de kaart heb ik op dezelfde manier bewerkt als de buitenkant. Ik heb hem liggend moeten fotograferen omdat ik heb anders niet goed op foto krijg. Ik vind het minder mooi zo, maar het is niet anders. De stans in het middel is een Nestabilitie, label 1. De randen zijn weer bewerkt met Gathered Twigs, ik heb hem verder niet bewerkt zodat er nog iets in geschreven kan worden.

Bedankt voor het kijken!

Groetjes Krista


Reacties

Caroline zei…
Wow dit is prachtig gedaan, geeft mij weer inspiratie
Groetjes caroline
Nog gefeliciteerd met je verjaardag.
Wat een mooi kaartje heb je gemaakt.
Groetjes Miranda
Linda zei…
wauw heel erg mooi gedaan
gr linda
Anoniem zei…
Hai Krista ,Hartelijk gefeliciteerd met je 40 ste verjaardag en god zegene je in de komende jaar met goed gezondheid.
Gr. E.Tan