Sending Love

Allereerst natuurlijk allemaal de allerbeste wensen voor 2013, dat het maar een fijn jaar mag worden!Dit kaartje maakte ik vorige week, ik ben niet zo aktief deze vakantie als ik had gewild, maar toch nog wat gemaakt ;) Hij is voor een wedstrijdje op Cards and More, de opdracht was een sketch en een gedeelte van een stempel gebruiken. Ik heb Tilda with Snow Heart gebruikt, het papier is van Authentique.


Tild is ingekleurd met de prismacolors en geurloze terpentine, op het hartje en de vlokken heb ik stickles aangebracht. Achter Tilda zit een Cheery Lynn doily (French Pastry). Onder de bloemen zit een stempel "Sending Love" van Whiff of Joy. De swirls onder de bloemen zijn van Memory Box, net als de swirl rechts bovenin.

Bedankt voor het kijken!

Groetjes Krista

Reacties

Diana zei…
Wat een schatje zeg, geeft een leuk effect zo, om maar een deel van een stempel te gebruiken.

Groetjes,
Diana.
mooi kaartje zeg

Veel liefs
Patricia
Unknown zei…
Wat een prachtige kaarten heb je de laatste tijd gemaakt was je even kwijt schaammmmmmmmmmmmmmmm maar ik ben er weer ik vind ze allemaal beatys

Liefs Nellie
jolanda zei…
prachtig kaartje