Kerstkaart 01


Voor de kerst had ik maar weinig zin in kerstkaarten, nu juist wel. Hmmmm, volgens mij was dat vorig jaar ook zo ;) Hoe dan ook, ik ben lekker verder gegaan met de kerstkaarten dus, en dit is nummer 1!


Het gebruikte papier is van Dovecraft, hierop is een stans van Noor Design geplaatst. Deze is wat ingekleurd met Vintage Sepia van Versafine, hiermee zijn ook alle randen van het papier beinkt. De label is met een Magnolia stans gedaan, de tekst is van Lili of the Valley. Gestansde takjes zijn van Marianne Design, bloemetjes en sterretjes komen uit mn voorraadje. De uitgestanste letters zijn van een Quickutz alfabet, de naam weet ik helaas niet meer.


Voor deze kerstkaart heb ik een Magnolia stempel gebruikt, Dancing with Stars Tilda, en ik heb haar ingekleurd met mn copics. Een beetje glitter op haar vleugels voor de nodige bling-bling, uitknippen, klaar. 

Groetjes KristaReacties

Diana zei…
Wauzerssss, wat een prachtige eerste kerstkaart! Dat beloofd wat voor dit jaar!

Groetjes,
Diana.
Leukertje hoor :D:D

Veel liefs,
PAtricia
Katja zei…
Wat een liefje. Ik maakte vroeger nooit zoveel kerstkaarten maar nu vind ik het wel erg leuk. Ben ook een kerstkaarten-cluppie begonnen dat geeft ook een extra stok achter de deur!
Margreet zei…
Wat een prachtig kerstkaartje
Groetjes Margreet
nicolet zei…
Ik vind het zo'n lief schatje!
Groetjes Nicolet
Astrid zei…
Wat een lief kaartje Krista, prachtig !

liefs Astrid