Kerstkaartjes!

Kerst komt er nu toch echt een, en dus bedacht ik vanochtend dat ik maar eens mn stinkende best moest doen om toch mn kerstkaarten nog te laten zien. Daarom meerdere kaartjes in 1 blogpost deze keer, morgen en maandag zal ik ook nog een aantal plaatsen. 


Dit kaartje is gemaakt met een stempel van Penny Black, de naam moet ik helaas schuldig blijven, het is een afdrukje wat ik ooit kreeg. Het merk papier is mij helaas ook onbekend, ik heb zo veel papier opgemaakt en de hoesjes weggegooid, dat ik het ook niet meer na kan kijken. De tekststempel is van Whimsy Stamps, de bloemetjes zijn gemaakt met een pons van EK Succes. De tak tenslotte is met een mal van Marianne Design gemaakt.Het afdrukje is ingekleurd met copics en een beetje chalks.Dit kaartje is met een stempeltje van Magnolia gemaakt, Magnolia was weer het populairst dit jaar ;) Het afdrukje kreeg ik van mn zus, en ook van deze weet ik eerlijk gezegd niet hoe hij heet. De bloemetjes zijn gemaakt met een stans van CreaLies, de tak wederom met de mal van Marianne Design. Het paardje heb ik vorig jaar in Duitsland gekocht. Ook bij deze is het merk papier mij niet meer bekend.Ook dit afdrukje is weer ingekleurd met mn copics, de swirls rondom zijn gemaakt met liquid pearls. Ja, eindelijk een stempel van Magnolia waarvan ik de naam wel weet, deze heb ik namelijk zelf :D Tilda with Little dove, ik vond haar zo lief met die vredesduif in haar handen! De takken achter de bloemen zijn met een  mal van Marianne Design gemaakt, ik had dit idee op meerdere blogs gezien en vond het erg mooi. De bloemetjes komen allen uit mn voorraadje. De tekststempel is van Lily of the Valley, en ook hier is het papier mij onbekendHet zal geen verrassing zijn, ook hier is Tilda weer ingekleurd met mn copics en chalks.En de laatste voor vandaag, helaas een wat fletse foto, het is soms lastig te fotograferen met het weer de laatste weken! 's Avpnds is het al helemaal geen doen, en in het weekend moet je geluk hebben dat het licht genoeg is. 

Voor dit kaartje heb ik het achtergrondpapier zeft gestempeld met behulp van een swirlstempel van Tim Holtz. De rest van het papier komt uit mn stash, helaas weer onbekend. De bloemetjes zijn weer gemaakt met een mal van CreaLies, en de swirls van Marianne Design. De tekststempel is wederom van Whimpy Stamps. De tag is gestempeld met een stempel van Crafty Individuals, en ge-embosd met witte embossinginkt. Hij is gesneden met een mal van Magnolia. De parels komen van de Action.


Deze keer heb ik Tilda ingekleurd met mn porloodjes, bij sommige kleuren papier vind k dat gewoon mooier.

Dit was mijn eerste serie, bedankt voor het kijken weer!

Liefs Krista


Reacties

jolanda zei…
hele mooie kaartjes
Margreet zei…
Wat een super mooie kaartjes
Groetjes Margreet