Kerstkaarten deel 3 ;)

Vandaag de laatste van de kerstkaarten, tenminste de karten die ik op foto heb gezet. Nee, ik heb niet alles op foto gezet, sommige ben ik gewoon vergeten. Beetje dom, maar te laat nu ;)


Dit kaartje is gemaakt met de stempel die bij de kerst-versie van het Magnolia magazine zat. Wat een schatje hè, alleen daarvoor zou ik het Magnolia magazine al kopen. Ik geloof niet dat ze de stempel een naam gegeven hebben overigens. 
Net als bij voorgaande kaartjes weet ik niet meer waar het papier van is, ik denk Marianne Design, maar weet het niet 100% zeker. De bloemetjes zijn gemaakt met de retropons, de takjes zijn gemaakt met een takkenpons (duh...). De roosjes en het lint komen uit mn stash.Tilda is deze keer weer ingekleurd met mn copics.Het laatste kerstkaartje, en ook deze is gemaakt met een limited edition stempel, dit is de 2012-stempel van Doe-a-Ding. Ik vind hem weer prachtig! Ik val in herhaling, papier onbekend, volgens mij opnieuw Marianne Design. Roosjes, lint en charm komen uit mn voorraadje, en de swirls zijn gemaakt met een mal van Marianne Design.Ook deze stempel is ingekleurd met mn copics.

Dat waren de laatste kerstkaarten voor dit jaar, ik wens al mn volgers/lezers hele fijne kerstdagen toe, geniet er van!

Liefs, Krista

Reacties

nicolet zei…
Ze zijn weer superleuk Krista!!
Fijne feestdagen!
Liefs Nicolet
Dat zijn hele mooie kaartjes.
Groetjes Miranda
Margreet zei…
Wat een prachtige kaartje
Groetjes Margreet
wat een schatjes

Veel liefs,
Patricia