Kerstkaarten deel 2!

Vandaag deel 2 van (een deel van) mijn kerstkaarten, ik hoop dat jullie ze weer mooi vinden!


Dit eerste kaartje is gemaakt met een stempel van Magnolia, zou bijna zeggen "hoe kan het ook anders". Het papier is van Maja, ik weet alleen niet meer welke lijn. Ik vond het papier zo mooi dat het blok tot aan de laatste kruimel papier is opgegaan, en dat gebeurt niet gauw bij mij \)  Verder heb ik op deze kaart een doily gebruikt van Cheery Lynn, de English Tea Party. De borderrand is van Magnolia, en de tekststempel is van Lili of the Valley.


De stempel, Coco with Present, is ingekleurd met mn prismacolor potloden, voor mooie zachte kleuren.


Van deze kaart heb ik ook de binnenkant wat opgesierd met hetzelfde papier, ook wel eens leuk om te doen.Kaart nummer 2, en hé, dezelfde stempel! Ook iets wat niet snel gebeurd, maar ik vond deze echt geweldig! Ook hetzelfde papier weer trouwens ;) Bloemetjes zijn van CreaLies, de swirls zijn van Marianne Design.


deze keer heb ik het afdrukje ingekleurd met mn copics, veel lastiger want de kleuren worden al snel vrij hard vind ik. Toch vind ik hem deze keer erg geslaagd.En de laatste kaart voor deze blogpost, opnieuw een Magnoliaatje. Dit is Little Tilda, ook al zo'n schatje! Het voordeel van deze (en eigenlijk het gros van de kerst-stempels van Magnolia dit jaar) is dat je ze ook voor andere kaarten als kerst kunt gebruiken, ideaal. 


Little Ti;da is deze keer ingekleurd met mn prismacolor potloden, anders vond ik de kleuren te hard worden. Romdom Tilda zijn met liquid pearls kleine pareltjes aangebracht. De randjes zijn uiteraard met inkt weer wat gedistressed, net als bij de eerdere kaarten.

Bedankt voor het kijken weer!!

Liefs, KristaReacties

Margreet zei…
Wat een prachtige kerstkaartje
Groetjes Margreet
jolanda zei…
prachtige kaartjes
leuke kaartjes hoor

Veel liefs,
Patricia