zaterdag 24 november 2012

Tilda with a Cute Lamb

Ja, ik ben er nog steeds. Als er een award is voor 's werelds meest luie blogger, dan ben ik dat, lol. Legio foto's op mn camera, maar ja, dan moet je nog wel de zin vinden om er een blogpost van te maken. Ik zal proberen mn leven te beteren ;) Want ik heb al best weer een flink aantal kaarten gemaakt!

Over awards gesproken, ik moet even Patricia bedanken, ik kreeg van haar de Liebster Award. Ik heb haar al uitgelegd dat ik het heel lief vind, maar niet aan awards doe, ik zag ook dat mn no-awards plaatje verdwenen was, dus die heb ik gelijk maar even weer op mn blog gezet. Maar Patries, ik vind het wel erg lief dat je aan me gedacht hebt! 

Door naar het kaartje:


Dit kaartje maakte ik een week of 2 geleden, met weer eens een Magnolia-stempeltje, Tilda with a cute Lamb. Het papier kreeg ik van Diana, en is van Maja Design. De bloemetjes zijn gemaakt met een stans an Crealies, en de Doily is er een van Cheery Lynn.Tilda is ingekleurd met mn Copics, ik vind lichte kleuren altijd wel lastig met copics, maar deze keer vind ik hem heel geslaagd. Rondom Tilda heb ik wat liquid Pearls aangebracht.


Ook de binnenkant heb ik deze keer gedaan, er zitten zulke mooie teksten in het papierblok dat ik het zonden vind deze niet te gebruiken. Zoals altijd zijn alle randjes gedistressed met Vintage Sepia.

Bedankt voor het kijken weer, het blijft geweldig fijn hoe veel lieve mensen er altijd weer op mn blog komen, ondanks dat ik een beetje lui ben ;) Ik kom ook op jullie blogs hoor, en al laat ik niet altijd een reaktie achter, ik geniet wel van jullie kaartjes!

Liefs, Krista8 opmerkingen:

Diana zei

Wow, zussie, je mag dan wel de meest luie blogger zijn,je kaartjes blijven prachtig! Ik hoop snel meer van je te zien..;).

Groetjes Diana.

Tineke van der Linden zei

Wat een schattige kerstkaart! Deze Tilda is weer zo lief.
Groetjes Tineke

Riet zei

Ohhh wowwwww Krista,Wat een schitterende kaart is dit.

Liefs Riet.

jolanda zei

heel mooi kaartje met dit lieve afdrukje

Yvonne zei

Supermooi!!!
groetjes Yvonne

Miranda Slagboom-de Groot zei

Wat een mooi kaartje.
Groetjes Miranda

Margreet zei

Wat een prachtig kaartje
Groetjes Margreet

Marlies zei

Een prachtige kerstkaart Krista! Heel mooi gemaakt! groetjes, Marlies