Cocco with Present

Ja, zo verschijnt er tijden geen blogpost, en zo verschijnen er 2 per dag ;) Nou ja, de soep was gekopieerd van mn receptenblog, maar toch ;) De weken vliegen ook voorbij, en ik ben in de weekeinden ook vaak met andere dingen bezig, plus dat mn inspiratie altijd nog niet geweldig is. Maar, hij komt meer een meer terug, ik geloof zowaar dat ik het ga redden met de kerstkaarten dit jaar!


Dit kaartje maakte ik zowaar vorig weekend, het was weer een ouderwets rustige zondag zonder verplichtingen, dat was lang geleden. Ik heb het prachtige papier van Maja Design gebruikt, gekregen van mn lieve zus, nogmaals bedankt zus :D 

De doily is gemaaks met een doily van Cheery Lynn, de randjes zijn, net als het papier, bewerkt met Versafine Vintage Sepia. Het borderrandje is van Whiff of Joy. het kleine tekststempeltje is van Lili of the Valley.


Het afdrukje is er een van Magnolia, van de Little Christmas collectie. Cocco is ingekleurd met mn prismacolor potloden, het zachte effect vond ik het mooist bij dit papier, copics zijn soms zo hard van kleur.


De binnenkant van de kaart heb ik deze keer ook bewerkt, er zitten zulke mooie teksten bij dit papier, die kun je niet laten liggen. Allen opnieuw bewerkt met de Vintage Sepia.

Reacties

Diana zei…
Wauw Zussie, prachtig gedaan!

Groetjes Diana.
jolanda zei…
prachtig kaartje.
Een lief afdrukje
Marga50 zei…
Wauwwwww prachtige kaart heb je gemaakt. Groetjes Marga.
Margreet zei…
Wat een super leuk kaartje
En prachtig papier.
Groetjes Margreet
Aleide zei…
wat is ie mooi, Krista !
Yvonne zei…
Super mooi Christa!
groetjes Yvonne
Riet zei…
Wat een prachtige kaart.

Liefs Riet.
femke zei…
heey krista,

het is een heel lief kerstkaartje geworden!!! prachtig ingekleurd ook.

groetjes femke
Lieve krista,

ik heb wat op mn blog geplaatst voor je..!
http://xx--patries--xx.blogspot.nl

Veel liefs,
Patricia
Er staat iets voor je op mn blog http://xx--patries--xx.blogspot.nl/2012/11/2de-liebster-award.html

Veel liefs,
Patricia