LOVE


Dit vind ik toch wel een van mijn mooiere creaties van de laatste tijd, een waar ik best trots op ben. Een tag, zo leuk om te maken!


Ik ben begonnen met een lege Manilla Paper Tag van Tim Holtz, welke ik eerst bestempeld heb met clear embossing inkt en een stempel uit de Papillon serie (Tim Holtz). Hier heb ik vervolgens clear embossing poeder op aangebracht, waardoor op dit deel geen inkt meer kan komen, en de stempel mooi uit komt. Vervolgens heb ik met 2 kleuren Versafine (Toffee en Crimson Red) de tag ingekleurd. Ik blijf fan van de Versafine, ik vind ze fijner dan distress inkt. 
Links bovenin en rechts onderin heb ik een swirl gestempeld (Stampers Anonymous) met Vintage Sepia, opnieuw van Versafine, waarna ik de randen van de tag met dezelfde inkt wat donkerder heb gemaakt.

De vlinders zijn alle 4 van Tim Holtz. Ze zijn met Vintage Sepia gestempeld, en ingekleurd met Toffee en Crimson Red. Ze zijn vervolgens met een klein beetje lijm op de tag gelijmd. 
De letters zijn gestansd met het Hippie Chick alfabet van Cuttlebug, op de letters is crackle gel aangebracht. De verschillende lintjes tenslotte zijn deels gekleurd met bijpassende distressstains en aan de tag bevestigd.

Bedankt voor het kijken!

Reacties

jolanda zei…
het is een heel mooie tag
Kaatje zei…
heel mooi gedaan!

groetjes,
Annika
Diana zei…
Prachtig Krista, heel mooi gedaan!

Groetjes Diana.
Christina zei…
Dat ziet er prachtig uit Krista!!
Groeten Kristel
Riet zei…
Wat een prachtige tagg.

Liefs Riet.
Margreet zei…
Wat een prachtig tag.
Groetjes Margreet