FLYVoor deze tag, welke ik een tijdje geleden al weer bij Terry maakte, heb ik eerst een stuk blanco papier in de vorm van een tag gesneden. Vervolgens heb ik deze tag met distress inkt ingekleurd. 
Met behulp van 2 verschillende mallen heb ik de honingraat-structuur en de blokken aangebracht, wederom met distress inkt. Vervolgens heb ik met een stempel en embossinginkt de tekst "FLY" aangebracht, eerst inkt, daarna een mooie blauwe embossinginkt met verschillende glitters. De naam moet ik jullie helaas schuldig blijven, hij is niet van mij. Met donkerbruin is vervolgens de tekst "adventure is worthwile in itself" aangebracht, en als laatste wat het stempelen betreft de vliegenier.

Onderaan de tag is een reepje waxpapier aangebracht, eerst even lekker verkreukelen, wat inkt aanbrengen op verschillende plaatsen, en plakken maar. Het aluminium deel er boven (met vast en zeker een mooie fancy naam die ik niet meer weet) is ge-embosd en vervolgens ook op het papier geplakt. Daarna is de gehele tag met een distresser gedistressed en met donkerbruine inkt bewerkt


Als laatste heb ik nog wat embellishments van Tim Holtz aangebracht, waarbij ik de "play"-embellishment beewerkt heb met Snow Cap. Dik aanbrengen, even laten drogen, en het overtollige weghalen met een vochtig doekje.
Het lint is gekleurd met kleuren gelijk aan welke op de tag gebruikt zijn, en natuurlijk even lekker verkreukeld en "oud" gemaakt.

Reacties

Marlies zei…
Wat een super mooie vintage tag. Super mooi gemaakt met prachtige technieken! groetjes, Marlies
Riet zei…
Prachtige tag Krista.

Liefs Riet.
Margreet zei…
Wat een prachtig tag.
Fijn weekend
Groetjes Margreet