Birthday Wishes


Afgelopen week was mijn mams jarig, en ja, dan moet er natuurlijk even een extra mooi kaartje gemaakt worden ;) Als het even kan probeer ik een kaart altijd een beetje persoonlijk te maken, ik vond alleen dat ik dit jaar niet WEER met een kaart met een quiltster aan kon komen ;) Ik heb daarom deze keer gekozen voor dit lieve zwarte katje, omdat mijn paps en mams zelf een zwarte kat hebben.


Het afdrukje is er een van Sliekje, zij maakt hele leuke digistamps, je zou er echt eens moeten kijken! Het katje is ingekleurd met mn copics.Het scrappapier is van Tilda, en verder heb ik een Doily van Cheery Lynn, een randmal van Magnolia en een vlinder van Magnolia gebruikt. Het mooie lint kreeg ik van Diana, en komt bij de Intratuin vandaan, de tekststempel is van Lili of the Valley.

Bedankt voor het kijken!

Groetjes Krista

Reacties

Margreet zei…
Wat een prachtig kaartje
Groetjes Margreet
Riet zei…
Wat een prachtig kaartje.

Liefs Riet.
jolanda zei…
heel mooi kaartje met lief afdrukje
M@ureen zei…
Hij is liefffff!
Marlies zei…
Een heel mooi kaartje met een schattige afbeelding erop!! Heel lief!! groetjes, Marlies
femke zei…
heey krista,

het is een heel mooi kaartje geworden!!!

groetjes femke
Yvonne zei…
Heel mooie kaart!
groetjes Yvonne
CreaSjouk zei…
Lief kaartje!
Groetjes Sjoukje
wat een schattig kaartje is dit geworden.
heb je blog bekeken en er van genoten.
ben gelijk ook volger gworden, kom je ook bij mij eens langs als je zin hebt
groetjes ellen
Marga50 zei…
Wat een hele mooie kaart. Groetjes Marga.