Hèhè, daar ben ik weer!

Eindelijk, eindelijk, ik laat weer eens wat van me horen! Ik had net weer een beetje de kaartenzin te pakken, en toen begon de vakantie en lag ik er helemaal uit. Bijzonder weinig kaarten/freubels gemaakt. Ik probeer het nu weer een beetje op te pakken, en daarom ben ik vorig weekend bij mijn 'dinnetje Terry geweest, inspiratie opdoen ;) Terry heeft altijd wel leuke ideeën, en ik wilde wel weer eens met wat Tim Holtz-spullen aan de gang. Dan zit je bij Terry goed, lol!


Deze keer had Terry leuke houten (en nu zit ik serieus al 5 minuten na te denken hoe je die dingen noemt, maar ik kan er niet op komen) prikkers op een stokje. Een soort plantstekers zeg maar, maar dan vrij groot. De stekers komen bij de Action vandaan.


Deze heb ik als eerste gemaakt. 
Het houten bordje is bewerkt met Gesso, en vervolgens met verschillende stempels bestempeld. Daar zag je, op de kleur na, weinig van terug helaas. Vervolgens heb ik de randen bewerkt met een donkerbruine inkt. De stempel (Crafty Individuals CI-121) is ge-embosd met koperkleurige embossingpoeder, het papier gekleurd met verschillende kleuren distress inkt, en vervolgens uitgeknipt. Hetzelfde is gebeurd met de tekststempel, behalve het embossen dan. Beide zijn met een beetje alleslijm op het hout bevestigd. Het lint is ook bewerkt met dezelfde kleuren distress inkt en aan de achterkant met lijm vastgeplakt.
De vlinder komt uit Terry's stash, het merk is mij onbekend.


Terry was in tussentijd een bordje aan het bewerken met tissue-paper van Tim Holtz, en dat leek mij ook wel wat.  Ik heb een paar vlinders licht ingekleurd met een soort van wascokrijt. De bruine vlinders zijn van Tim Holtz (Papillon) en zijn flink met distress inkt bewerkt. De teksten komen uit een stickerboekje (waarvan ik de naam niet meer weet... TERRY, HELP!!!)

Deze stekers zijn superleuk om in een plant te steken, wat ik nu zelf ook gedaan heb. 

Liefs Krista
Reacties

Christina zei…
Dat ziet er prachtig uit Krista!! Heel mooi!
Groeten Kristel
Diana zei…
Wat ziet dat er super uit Krista!

Groetjes Diana.
Kaatje zei…
heel mooi gemaakt!!

groetjes,
Annika
Superleuk staat deze plantensteker bij de plant!
Groetjes Tineke
Margreet zei…
Wat prachtig en mooi met die vlinders
Groetjes Margreet
Riet zei…
Wat prachtig Krista.

Liefs Riet.