Trouwkaart

Tot mijn grote schaamte kwam ik er achter dat ik het trouwkaartje voor mn broertje en schoonzusje nog helemaal niet heb laten zien! Ze zijn intussen al bijna een hele maand getrouwd, dus het wordt wel eens tijd ;)

Als allereerste MOET ik natuurlijk deze kaart laten zien, dit waren namelijk de trouwkaarten en ja, die mocht ik maken :D Een hele eer! Ik heb er ongeveer 70 gemaakt, een hele klus, maar erg leuk om te doen:


Ontwerp van mij, plaatje van hun ;)

Maar natuurlijk moest er ook nog een felicitatiekaartje gemaakt worden. Ik wilde hem zoet, maar niet te zoet , hij mocht best wel een beetje stoer zijn ;) 


 Ik heb daarom niet alleen de standaard roze kleurtjes gebruikt, maar ook stoer grijs. Wel met een mooie bloem er op, dat dan weer wel ;)
Het afdrukje is een digi, en hij komt van Digistampboutique. Hij is ingekleurd met mn copics, de ondergrond en achtergrond is met chalks gedaan. De hartjes heb ik een glanslaaagje gegeven met Glossy Accents. Rondom het gelukkige paar kleine pareltjes met een parelpen gemaakt.
Het grote hart is gemaakt met een Cheery Lynn mal, de kleine met een Marianne Design mal. De tekst is van Lili of the Valley.
de borderrandjes zijn van Marthe Stewart, de platte bloemetjes zijn met een Magnolia-mal gemaakt, en de rest komt uit mn stash.

Liefs, Krista


Reacties

Kimmie zei…
Dat heb je prachtig gemaakt hoor!
Ik had het je niet kunnen nadoen.
Hele mooie kleuren.

XXX Kim
Riet zei…
Wat prachtig gemaakt Krista.

Liefs Riet.
Margreet zei…
Wat een prachtige kaartjes
Groetjes Margreet