Pearl Tilda

Oh, dat was een flinke kaartendip waar ik de afgelopen weken in gezeten heb, maar ik geloof dat hij nu eindelijk definitief voorbij is! Dit kaartje heb ik afgelopen weekend gemaakt en het is er eindelijk weer eens een waar ik helemaal tevreden over ben.


De inspiratie voor deze vrolijke kaart komt van It's a Magnolia Challenge, de challenge voor deze keer is een plaatje als inspiratie gebruiken. Het plaatje deed mij denken aan een zomerse vakantie aan zee, en de kleuren heb ik terug laten komen in het afdrukje en kaartje.


Het afdrukje is er weer eens een van Magnolia, ach, wat een verrassing ;) Ik heb Tilda ingekleurd met mn copics, en romdom Tilda heb ik een heleboel pareltjes gemaakt met mn parelpen. Ik heb Tilda neergezet op een rots die ik met chalks + potloden getekend en gekleurd heb, anders zweeft ze ook zo maar een beetje in de ronte hè ;) Als achtergrond heb ik ook met chalks nog wat blauw gekleurd, met groene "vegen" er doorheen om een beetje de illusie van zeewier te creeëren.

Omdat ik ook wel weer eens zin had om met een challenge mee te doen, doet deze kaart mee met de volgende challenges:


Bedankt voor het kijken weer!

Liefs Krista
Reacties

Unknown zei…
Ik vind het een plaatje van een kaart en wat knap dat je die rots hebt getekent ik vind het een top kaart

Liefs Nellie
Diana zei…
Wat een beauty Zussie! Prachtig gekleurd en mooi opgemaakt!

Groetjes Diana.
Schitterend is je kaart!
Fijn dat je dipje over is.Van tijd tot tijd heeft iedereen er last van.
Groetjes Tineke
Astrid zei…
Geweldige kaart !!!
Een dipje hebben we allemaal wel eens :) maar fujn dat je er weer bent !

Liefs Astrid
Riet zei…
Wat een prachtige kaart Krista.

Liefs Riet.
Margreet zei…
Wat een prachtig kaartje en mooi gekleurd.
Fijn dat je dip over is.
Groetjes Margreet
femke zei…
heey krista,

fijn dat je dipje over is en het is dan ook weer een pracht van een kaartje geworden!!!

groetjes femke
leuke creatie zeg

Bedankt voor je deelname bij IAMC

Liefs,
Patricia
Je@net zei…
Wat een ontzettend leuk kaartje, Christa! En zo mooi afgewerkt!
Lekker zomers kaartje in mooie kleuren en mooi GEkleurd!

Fijn dat je meedoet met
elke Kaart een Feestje!

Warme groet, Renata
Crealin zei…
Hoi Tineke,

je dipje is duidelijk voorbij want dit is toch echt wel een prachtkaart!!! Wat een leuk idee om Tilda op een rots te zetten.

Fijn dat je met dit mooie kaartje meedoet met de challenge bij simply magnolia.

Groetjes,

Lins
arjette zei…
Wat een prachtig kaartje!!! Bedankt voor het meedoen bij EKEF!

gr. arjette.
Bernadet zei…
prachtig, zomers kaartje.
Hartstikke leuk dat je meedoet met onze challenge bij elke Kaart een Feestje!!