Gymnastics Tilda

Yo, ik ben echt helemaal over mn kaartendip heen hoor, heerlijk zeg! Gisteravond al weer begonnen met eentje, en vanochtend afgemaakt :D 


Ik was een voorbeeldkaartje nodig voor een wedstrijdje op mn kaartenclup, deze had ik de afgelopen maanden door mn dip ook behoorlijk verwaarloosd, maar ook daar hebben we een nieuwe start gemaakt, met een leuke wedstrijd :D


Het thema van de clubwedstrijd is "Olympische Spelen", dus ze mogen een kaartje maken met daarop een Olympische sport afgebeeld, en met als hoofdkleur een van de Olympische kleuren. Ik heb voor mijn voorbeeldkaart gymnastiek en blauw gekozen.


Ja, en wie past beter bij dat thema dan Gymnastics Tilda, wat een lieffie is het hè. Toch wel een van mn favorieten uit de "the winner takes it all"-collectie. Ik heb Tilda ingekleurd met mn copics, een beetje blingbling toegevoegd met stickels, en een paar pareltjes met de parelpen. Onder Tilda heb ik een schaduw gemaakt met behulp van chalks. Ook de bloemetjes heb ik bewerkt met stickels. De tekststempel is van Lili of the Valley.


Deze kaart doet mee met de volgende challenges:


Bedankt voor het kijken en alle lieve reakties op mijn vorige blogposts! 

Liefs KristaReacties

Anoniem zei…
Die vind ik echt super geworden!
Diana zei…
Super Krista! Prachtig kaartje geworden, en wat een leuk thema, de Olympische Spelen!

Groetjes Diana.
Doreen zei…
This is gorgeous...love the image and great design.xxx
Tiets zei…
geweldig mooi!
groetjes Tiets
Riet zei…
Wat een prachtige kaart.

Liefs Riet.