Waterlili TildaDit kaartje maakte ik een tijdje geleden al weer, maar ik kon me er maar niet toe zetten om mn blog bij te werken en hem er op te zetten.Terwijl ik het toch zo'n schatje vind! Qua kleuren helemaal totaal buiten mijn comfort zone, maar dat ik best eens leuk!


Het afdrukje is van Magnolia, van de Summer Memories collectie. Ik weet niet of het door het haar kwam, de kleine krulletjes, maar ik had echt zo iets van "dit moet een donkere Tilda worden". Best lastig, maar ik vind dat ze best geslaagd is! Ik heb haar gekleurd met copic markers en de potloodjes.


Het papier kreeg ik een tijdje geleden van Diana, volgens mij is het van Marianne Design. Ik wilde wat papier kwijt wat zij gekregen heeft, en zij wilde wat papier kwijt wat ik gekregen heb. Zo heb ik toch weer nieuwe papiertjes, en heb ik mijn goede voornemen (dit jaar GEEN papier kopen) nog steeds niet verbroken *schouderklopje*. Ik moet wel zeggen, ik kan het wel merken, mijn lade begint leger te worden. Hoewel ik er nog lang (echt, LANG) niet door heen ben.


Het hekje en het gras is met een Magnolia-stans gedaan, het hekje heb ik daarna bewerkt met witte embossingpoeder, anders was hij erg erg roze vond ik. De tekststempel is van Lili of the Valley, de rest komt allemaal uit mijn voorraadje.

Bedankt voor het kijken en de lieve reakties op mn vorige berichtje!

Reacties

Diana zei…
Wat een beauty zussie! Ik had h'm al "live" gezien, en hij blijft mooi! Ennuhhh, beste geslaagd dat bruine koppie? Gewoon super mooi gedaan!

Groetjes Diana.
Unknown zei…
Ik vind het een plaatje en wat mooi ingekleurd complimetjes hoor

Liefs Nellie
arjette zei…
Wat een mooi kaartje!! Wat heb je het stempeltje mooi ingekleurd, super!!!

gr. arjette.
Riet zei…
Wat een prachtige kaart Krista.

Liefs Riet.
Margreet zei…
Wat een prachtig kaartje
En super mooie kleuren
Groetjes Margreet