Summer Flower Tilda

Long time no see, lol! Ik loop weer eens hopeloos achter, en echt aktief ben ik nog steeds niet met het kaarten maken. Ik probeer er weer een beetje in te komen, een paar weekjes geleden had ik even een opleving, maar die wilde nog niet echt doorzetten :( Ik zal in ieder geval de komende tijd proberen de tot nu toe gemaakte kaartjes te showen, er staan een hoop nog niet eens op foto, dus genoeg te doen!


Dit kaartje maakte ik een aantal weekjes geleden, met een van de nieuwe stempels van Magnolia, Flower Tilda. Zoals altijd weer een superschattig stempeltje! Ik heb voor deze kaart papier gebruikt van Tilda, het Lavender -blok.En omdat ik er zin in had, heb ik de binnenkant van de kaart meegenomen. De tekststempel is van lili of the Valley, net als de swirl dit half over het papier gedrukt is. Het label is van Magnolia, mijn zus heeft deze, en was zo lief voor mij een paar te stansen.


Het afdrukje is ingekleurd met distress inkt, ik doe het niet zo vaak want ik vind het best moeilijk, maar wel leuk om af en toe eens te doen. Rondom het afdrukje heb ik weer vloeibare parels aangebracht. 

Bedankt voor het kijken!Reacties

Unknown zei…
Ik vind het een schatje mooie kleuren en mooi gedistrest hoor

Liefs Nellie
Margreet zei…
Wat een prachtig kaartje
En super mooie kleuren
Groetjes Margreet
danielle zei…
Hij is prachtig hoor...

gr Danielle
Riet zei…
Schitterende kaart Krista,lief dat meisje,zo mooi ingekleurd.
Prachtig papier.

Liefs Riet.
femke zei…
heey krista,

het is een prachtige kaart geworden!!! een super kleurencombo en tilda is natuurlijk ook erg schattig.

groetjes femke