donderdag 10 mei 2012

50 jaar getrouwd

Een tijdje geleden al weer waren een oom en tante van mij maar liefst 50 jaar getrouwd, wouw! En natuurlijk heb ik daar een kaartje voor gemaakt:


Ik heb hem expres wat eenvoudig gehouden, zo af en toe hou ik daar wel van, en ik vond voor de gelegenheid wel mooi. De kaart is gemaakt met gebroken witte cardstock, welke ik met 2 verschillende Cuttlebug embossingfolders bewerkt heb. De harten zijn van een set van Inkadinkado, en zijn gestempeld, ge-embosd en uitgeknipt. De nummers zijn gestanst, en daarna ook met embossingpoeder bewerkt, zodat ze er wat feestelijker uit zien. Het lint komt uit mn stash.


5 opmerkingen:

Diana zei

Wat een prachtige en stijlvolle kaart is dat geworden Krista!

Groetjes Diana.

Liefs Ineke zei

Mooi gemaakt weer Krista. Groetjes en liefs van Ineke

Unknown zei

Wat een prachtkaart heel stijlvol

Liefs Nellie

Margreet zei

Wat een super mooi kaartje.
Groetjes Margreet

Riet zei

Wat een mooie kaart Krista.

Liefs Riet.