dinsdag 10 januari 2012

Vintage Tag 2


Zoals beloofd, ik zou de tweede tag nog laten zien dit ik samen met Terry gemaakt heb. Deze vind ik zelf iets mooier dan de tweede, maar dat komt grotendeels door de kleuren, ik hou wel van deze kleuren zo. 
De tag is grotendeels net zo gemaakt als de voorgaande tag, alleen de embellishments zijn anders. Zo krijg je, simpelweg door wat andere kleuren te gebruiken, toch weer een heel ander effect. De bloemetjes, pin, swirls en charm zijn allemaal van Terry, de vlinders komen uit mijn collectie. De grote is van Magnolia, en de kleintjes komen uit een bordermal van Whiff of Joy. Het afdrukje is weer geprint, het origineel staat hieronder.


4 opmerkingen:

nicolet zei

Oooh deze is echt heel gaaf Krista!
Groetjes Nicolet

Miranda Slagboom-de Groot zei

wauw wat ontzettend gaaf is dit zeg.
groetjes miranda

Unknown zei

ohhhhh die is mooi prachtig gedaan meis

Liefs Nellie

Margreet zei

Wat een prachtige tag.
Groetjes Margreet