Vintage Tag 1

Gister ben ik gezellig een dagje bij Terry geweest, en zoals altijd als ik bij Terry ben, zijn we op de vintage-toer gegaan. Niks niet met scrappies, nee, zelf papier maken is Terry's motto. Dat was dus flink kleuren en kliederen gister, leuk!


We hebben 2 tags gemaakt (nou ja, ik 2 en Terry was te druk met kletsen, dus die heeft maar 1 gemaakt), en dit is er eentje van. Het zeeblauwe cardstock is eerst door de cuttlebug gehaald, daarna met embossinginkt bestempeld, en vervolgens hebben we er embossingpoeder over gestrooid. Dat is met de vingers wat kruimelig gemaakt, ja, ondanks dat ik een hekel heb aan voeze vingers heb ik dat ook gedaan. Vervolgens verhitten met de heatool en een deel van het papier is prachtig dubbel ge-embosd.


Vervolgens hebben we een plaatje oud gemaakt, door het eerst te be-inkten en daarna te besmeren met craclke accents. Het geeft wel een leuk effect, maar ik heb wel het idee dat de afbeelding er wat vager van wordt, en dat vind ik stiekum best een beetje jammer. Maar voor een keer is het leuk om te doen.


En dan is het tijd om de tag te versieren, met lint, bloemen, vlinders, wat je maar tegenkomt! Leuk!


De grote vlinder is van Magnolia, de kleintjes komen uit een borderpons van Whiff of Joy. Ellen zijn (uiteraard) bewerkt met inkt. Een paar van de bloemen zijn nog bewerkt met craclke accents, dat maakt ze prachtig hard, ze lijken wel geglazuurd!
De swilrs zijn alle 2 van Marianne Design.


Voor wie het leuk vind is hier het originele plaatje, echt geweldig mooi!


Bedankt voor het kijken!

Reacties

Unknown zei…
Ik heb ze al gezien maar ze blijven heel erg mooi heel apart anders maar super mooi
Liefs Nellie
Een prachtige tag Krista! Ik hou wel van het vintage.
Groetjes Tineke
arjette zei…
Wat mooi zeg, super!!!!!

gr. arjette.
Lia zei…
Wat geweldige tag hebben jullie gemaakt. ja soms moet je gewoon proberen daar leer je zelf veel van.
Ik ben zo vrij geweest om je mooi plaatje mee te nemen.
Je blog ziet er geweldig uit heel mooi.
Lieve groetjes Lia
roelie zei…
mooie vintage tag en prachtig bewerkt krista

leuk dat je met terry nog steeds knutselt

gr roelie S