Vintage BicycleDit kaartje maakte ik vorig weekend voor mijn zwager Freek, Diana's hubbie. Hoewel, officieel zijn ze niet getrouwd hoor, ze hokken al jaren, net als ik zelf trouwens ;) Freek is vandaag jarig, en de kaart is aangekomen, dus ik kan hem laten zien.Freek is nogal gek van fietsen, hij gaat geregeld met zn broer op de mountainbike, compleet onherkenbaar in zn pakje en fietsbril (ja, we kwamen hem een keer tegen, en ik herkende hem echt zo snel even niet). Ik wilde dus een kaart maken met een fiets er op, en het liefst een beetje vintage-achtig


Dit plaatje heb ik dus gebruikt, ik vond hem wel heel erg leuk ik zn ouderwetse sportkleding. Diana vond de kaart leuk, hopelijk Freek zelf ook ;)

Voor de liefhebbers, het gebruikte plaatje:


Bedankt voor het kijken!Reacties

Diana zei…
Nou zus, de kaart is helemaal goedgekeurd hoor!

Groetjes Diana.
Riet zei…
Wat een prachtige kaart Krista.

Liefs Riet.
Linda zei…
Geweldig mooi kaartje
gr linda
Een supergave mannenkaart!
Groetjes Tineke
Een hele mooie mannenkaart.
Groetjes Miranda
Unknown zei…
Wat een prachtige kaart Krista een echte mooie mannenkaart

Liefs Nellie
Margreet zei…
Wat een prachtig mannenkaart.
Groetjes Margreet
roelie zei…
dan is dit zeker een mooie kaart voor hem

en zal wel in de smaak vallen denk ik

gr roelie S
nicolet zei…
Mooie strakke kaart Krista!
Groetjes Nicolet
femke zei…
heey krista,

het is een prachtige mannenkaart geworden!!!

groetjes femke
femke zei…
heey krista,

het is een prachtige kaart geworden!!!

groetjes femke
Gery zei…
Wat is dit een geweldig mooie mannenkaart.
Levert voor de meesten van ons wel bloed, zweet en tranen op, maar jij doet het gewoon even.
Super hoor.
Groetjes Gery
Krista
Vind het een super mooi kaartje.
groetjes Bennarda (Ballie)

http://balliescreationballie.blogspot.com