Tilda with Wrapped Heart


Goeiemiddag allemaal, en natuurlijk allereerst de allerbeste wensen voor 2012!! Hebben jullie nog goede voornemens? Ik wel, namelijk geen papier meer kopen, haha! Ik heb zo veel papier dat ik wel 5 jaar vooruit kan. Nou ja, dat is overdreven hoor, maar 2 jaar red ik het wel. Als ik meer dan 1 laatje tegelijk open heb staan dan valt mn kastje om, zegt genoeg denk ik ;) 

Mijn allereerste kaartje voor 2012 is er gelijk een waar aardig wat uurtjes in zitten, maar ik vind het resultaat er ook naar. Dit is mijn Valentijnskaart van 2012:


Het idee voor het inkleuren van deze kaart komt van Jane, en toevalligerwijs heb ik ook dezelfde kleuren gebruikt. Ja, Valentijn, dan kom je toch uit op rood ;) Rondom Tilda with Wrapped Heart (gekleurd met copics) heb ik de achtergrond gestippeld, best een leuke techniek, maar het wordt al snel te donker. Ik heb het dan ook nog behoorlijk bij moeten werken met de blender pen. 

Ik heb gekleurd op het Copic papier van Nicole Verkooijen, wat volgens mij net nieuw is. Op zich heel prettig papier, maar als je flink wat laagjes marker op 1 stuk aanbrengt, dan gaat het toch wat bloeden, jammer! De kleuren blenden wel erg mooi trouwens, maar het bloeden van het papier doet het toch wat teniet. Bij dit plaatje ging het overigens op bijna alle stukken wel goed, maar bij het kleuren van een ander plaatje, waarbij ik dus meer lagen gebruikte, niet. Kwestie van uitproberen dus!

Het grote hart op de achtergrond is van Cheery Lynn, het kleinere is van Marianne Design. De mooie rand is van de nieuwste collectie van Magnolia, hij viel vrijdag op mn deurmat. Het hele kleine hartje is een stansje uit de rand, deze zijn zo schattig klein, leuk om even een kaal hoekje op te fleuren! De swirl is ook van Marianne Design. Hoekje en bloemetjes zijn van Wild Orchid Crafts, de rest is gekregen. De binnenkant van de kaart. 


De rand is met dezelfde Magnolia-die gemaakt, het hart is opnieuw van de  Heart-to-Hart dieset van Cheery Lynn, en is bewerkt met witte chalk-inkt. De hele kleine hartjes bovenop het hart aan de linkerkant zijn wederom van de Magnolia-die en zijn bewerkt met crackle accents.  
De tag is van Magnolia, evenals de tekst.


Deze harten zijn ook weer van Cheery Lynn, de tekst is van Whiff of Joy.

Het gebruikte papier is van DCWV, ik weet alleen helaas niet meer welke lijn.

Bedankt voor het kijken!Reacties

Het is een schatje.
Een gezond en creatief 2012.
Groetjes Miranda
Diana zei…
Beauty zus! Die moet ik morgen natuurlijk wel even 'live' zien!! Dacht al dat je m'n link als inspiratie had gebruikt. Ik heb het zelf nog niet aangedurft, maar ik kan nu natuurlijk niet achter blijven. Prachtig gedaan!

Groetjes Diana.
Margreet zei…
Wat een prachtig kaartje.
Wens jou een voorspoedig en creatief 2012.
Groetjes Margreet
Unknown zei…
een plaatjeeeeeeee Krista wens jou ook alle goeds voor 2012

Liefs Nellie
nicolet zei…
Jaaaa deze is zo gaaafff!!
Groetjes Nicolet
roelie zei…
heel mooi op deze manier krista

maar welke kleuren van copics moet je nu gebruiken heb al even bij jane gekeken maar mijn engels is ook niet geweldig maar vind het heel erg mooi

gr roelie S
Dorien zei…
Wat een "hart"stikke leuke kaart heb je ervan gemaakt!!

Ik wens jou ook een gezond en creatief 2012!!

Groetjes Dorien