ParisVrijdag en zaterdag (ja, echt, 2 keer achter elkaar) ben ik samen met Diana bij Art Journey geweest, en natuurlijk kon ik me niet beheersen (gelukkig was ik niet de enige, lol). Echt heel vervelend, zo'n mooie stempelwinkel op een kwartiertje rijden van je huis, haha! Cute stempels vind je er overigens bijna niet, maar wel heel veel prachtige art-stempels, dus daar heb ik me maar even wat van aangeschaft. Als je in de prachtige winkel van Louise loopt, dan komt de inspiratie vanzelf!


Diana kocht een superleuk stempelsetje met allerlei naai-gerelateerde stempels, en daar hebben we gistermiddag o.a. de tag op deze kaart mee gemaakt. Omdat ik alleen de tag een beetje klein vond, heb ik hem op een kaart verwerkt. En ja, wat  past daar beter bij dan de stad van de mode, Parijs! 
De stempelset die ik gebruikt heb is van Katzelkraft, een Frans merk (wat je niet zou zeggen gezien de naam), een prachtige set vind ik!
Het oorspornkelijk witte papier is eerste gekleurd met Versafine en daarna gesprayd met Glimmer Mist. De randen zijn gedistressed, waarna de Eiffeltoren er op gestempeld is. Daarna is er een tekststempel overheen gegaan, welke ge-embosd is met witte embossingpoeder. Een postcard-stempel in de hoek, swirls, wat lint, klaar (nou ja, zo klinkt het simpel maar er zit wel wat werk in hoor ;))
Ik vind hem best geslaagd!


Bedankt voor het kijken!Reacties

nicolet zei…
Haha, jullie zijn echt erg... ;-)
Heerlijk toch zo dicht in de buurt.
Je kaartje is schitterend geworden Krista.
Groetjes Nicolet
Diana zei…
Toppertje Krista, hoop hier meer van te zien en zelf te maken, want dit is toch wel erg mooi....

Liefs Diana.
Christina zei…
Dat is een super mooi kaartje geworden Krista!
Groeten Kristel