Midwinter Tilda


Dit kaartje maakte ik afgelopen weekend, naar dezelfde sketch als mijn vorige Magnolia-kaart. Ik heb me bij Scrap en Stempel opgegeven voor de kerstaktie, en dat betekend dat je iedere maand 2 kerstkaarten in je kerstalbum moet plaatsen. Een handige manier om alvast een voorraadje op te bouwen! 


Ik heb voor dit kaartje weer een Magnolia-afdrukje gebruikt, Midwinter Tilda, en ze is ingekleurd met de prismacolor potloden. 


Het papier is van Dovecraft, Let it Snow. uiteraard zijn de randjes allemaal gesponsd.


De tekststempel, van Lily of the Valley, heb ik bewerkt metembossingpoeder, en in het echt is het nog mooier dan op de foto. Het is een prachtige metallic-blauwe kleur! Ik heb hiervoor de Mineralish Lapizlazuli van Sternenstaub gebruikt.Reacties

CreaSjouk zei…
Wat een prachtig kaartje is dit zeg!
Handig om al zo vroeg met je voorraad kerstkaarten te beginnen.
Groetjes Sjoukje
Een prachtig kaartje Krista.
Groetjes Miranda
Linda zei…
Wat een schitterend kaartje
gr linda
roelie zei…
hele mooie winterkaart krista

kerst kaartjes kan je het hele jaar door maken

al moet ik dus wel wat op gang komen weer naar de feestdagen

gr roelie S
Margreet zei…
Wat een prachtig kaartje.
Groetjes Margreet