Less is More 2

Deze week heb ik niet zo veel kaartjes om te laten zien, niet dat ik niks gedaan heb dit weekend, nee hoor, genoeg ;) Maar de kaarten die ik gemaakt heb zijn allemaal voor aanstaande verjaardagen c.q. jubilea, dus ik kan ze nog niet showen. Wel heb ik weer een Less is More-kaartje om te showen!


Dit Less is More kaartje maakte ik zondag, ik vind hem weer heel geslaagd. Ik ben begonnen met de paarse lijn, ik heb hiervoor beide kanten afgeplakt met een stukje papier en tape, waarna ik vanaf 1 kant kleur aangebracht heb. Dit moet echt telkens vanaf dezelfde kant, om het verloop in de kleur te krijgen. 

Daarne heb ik de bloemenstempel aangebracht, dit is een stempel van Hero Arts, Starbursts. Ik heb hiervoor een bruine inkt gebruikt (Vintage Sepia van Versacolor). De tekst tenslotte is met een stempeltje van Stampendous gedaan. Het zijn 2 losse teksten, dus ik heb eerst even een testrandje op een kladje gemaakt, zou zo jammer zijn als de ene stempel net iets hoger zou zitten dan de andere hè ;)Bedankt voor het kijken weer!

Reacties

femke zei…
heey krista,

het is weer een prachtige less is more kaartje geworden!!!

groetjes femke
Terry zei…
Heeeeeeeeee Krista, gatverdarreeeeeeeeeeee WAT MOOOOOIIIII LOL zeg nou eh....wat een plaatje weer zeg meis zo zie je maar weer dat je niet zoveel nodig hebt om een elegante en prachtige kaart kunt maken wowwwwieee Veel liefs Terry xxxx
Linda zei…
schitterend gedaan
gr linda
nicolet zei…
Echt heel gaaf!!!
Groetjes Nicolet
Gery zei…
Wat is dit een mooie kleur paars!!
Superkaart geworden hoor.
Eenvoud is altijd chique.
Groetjes Gery