Less is More 1


Een challenge die ik mijzelf voor dit jaar heb opgelegd, is "Less is More".  Dus kaarten maken met zo weinig mogelijk poespas er om heen. Geen lintjes, geen bloemetjes, gewoon cardstock, inkt en stempels. Puur, echt stempelen zeg maar, starten met een blanco vel papier en starten maar, zonder verdere versierselen. Dit is mijn eerste poging, en ik vind hem heel geslaagd!


Zoals aangegeven ben ik dus begonnen met een blanco, wit vel papier. Vraag me niet hoe het heet, of welk merk, het is glad en redelijk dik papier, het lijkt wel wat op dcp-papier maar dan veel dikker. Ik heb het bij Art Journey gekocht maar kan het op de website zo niet terugvinden.
Vervolgens heb ik het papier met blauwe inkt gekleurd, werkend van de buiten- naar de binnenkant. Dit kan met distressinkt, maar daar heb ik geen inktpads van. Ik heb nog een kleuren uit het jaar 0 met daarin 8 kleuren, wat nog steeds prima werkt.
Daarna heb ik de stempelset Tree van Art Journey gepakt. Ik heb de grote boom 1 keer be-inkt met zwarte Memento inkt, en vervolgens 3 keer achter elkaar gestempeld, zo krijg je dat leuke effect van de 3 verschillende bomen. De kleine vogeltjes komen uit een Crafty Individuals-set (CI-209) en zijn ook met zwarte memento gestempeld.
De tekst tenslotte komt weer uit de Art Journey set, en is recht gestempeld met behulp van een stempellineaal.

Wat vinden jullie van dit soort kaarten, mooi of niks voor jou? Ga je het ook eens proberen?


Reacties

Angélique zei…
Een supermooi kaartje Krista!
En Less is bij jou zeker More :)

Angélique
nicolet zei…
Wat een geweldige uitdaging! Deze is erg mooi geworden Krista.
Groetjes Nicolet
Krista
Je mag trots zijn op jezelf, want de kaart is super mooi.
groetjes Bennarda (Ballie)

http://balliescreationballie.blogspot.com
femke zei…
heey krista,

prachtige kaartjes heb ik weer mogen bewonderen.

groetjes femke
Margreet zei…
Prachtig kaartje.
Groetjes Margreet
Unknown zei…
Hoi Krista

moet even wennen hoor maar ik vind dat je het schitterend hebt gedaan het heel sjiek

Liefs Nellie
Karin zei…
Mooie kaart! Ik denk dat het papier dat je bedoelt Copic marker papier is. Tenminste dat papier heb ik ook van Art Journey.