500 blogberichten...CANDYTIME!!


SCROLL EVEN NAAR BENEDEN VOOR NIEUWE BERICHTJES!!Ja hoor, ik heb mijn eerste mijlpaal bereikt op mijn blog, de eerste 500 berichten staan er op! Tijd voor een bedankje onder mijn trouwe volgers dus, een BLOGCANDY!!

Wat moet je doen voor deze leuke verrassingscandy? Heel eenvoudig; je laat onder dit bericht een reaktie achter waarin je verteld waarom je mijn blog graag volgt. Dat is alles! 

Je hoeft geen reclame te maken op je blog (mag wel natuurlijk maar hoeft niet), mijn streven is niet zo veel mogelijk volgers te trekken, ik vind juist spontane volgers het leukst (wat heb je aan weet ik hoeveel volgers als ze alleen maar volger zijn geworden omdat je een leuke candy hebt weg te geven).

Omdat ik eigenlijk altijd alleen naar Nederlandstalige reakties krijg heb ik ook besloten dat deze candy alleen open is voor Nederland en België. Deze candy is een dikke week "open", zaterdag 21 januari sluit deze candy! Tot dan blijft dit bericht boven in beeld staan.Reacties

Unknown zei…
wat leuk voor je Krista maar ik doe nooit met een candy mee en als ik het eens doe ik win nooitttttt wat maar veel succes lieverd

Liefs Nellie
Linda zei…
Wauw dat zijn heel veel berichten, gefeliciteerd ermee. Ik volg je blog pas sinds kort, maar ik vind je creaties erg mooi, erg leuk om te zien.
groetjes Linda
nicolet zei…
Ik loop al een hele poos mee Krista en vind het geweldig je te volgen met je schitterende kaarten! op naar de volgende 500 berichten en dat gaat je zeker lukken!
Liefs Nicolet
Anoniem zei…
500 wow das heel wat. Ik volg je blog omdat ik het leuk vind te zien wat je maakt en ik het mooi vind. vandaar.

Eveline

lookaroundthecorner.blogspot.com
Dorien zei…
Hoi Krista,gefeliciteerd met het behalen vd 500 berichtjes. Ik kom altijd graag even neuzen op je blog omdat je verschillende kaarten maakt met allerlei technieken.

Groetjes Dorien
celia zei…
Ook ik kom hier steeds graag langs voor die steeds weer verrassende kaartjes! Jij kan alles aan, van heel cute naar heel erg stoer!
Bravo voor het grote aantal!
Veel liefs,Celia.
Liefs Ineke zei…
Hoi Krista, ik ben al een hele tijd volger bij je, ik kom er niet altijd toe een reactie te plaatsen, maar ik vind je kaartjes altijd heel erg mooi. 500 berichten, dat is niet niets. Een geweldig mooie mijlpaal. Van harte gefeliciteerd hier mee.

Heel veel liefs en groetjes van Ineke
arjette zei…
Hoi hoi,

ik ben nog niet zo lang volger maar ben je gaan volgen omdat je hele mooie creaties op je blog zet, en een beetje inspiratie kan iedereen gebruiken toch? Wat leuk zeg, 500 berichten. wat een boel!!!!

groetjes Arjette.
Terry zei…
He Krista, nou das helemaal geweldig zeg, 500 blogberichten gefeliciteerd hoor meis, geweldig joh.....en ja ik ben al heel lang volger van je en uiteraard ga ik ook lekker reclame maken voor je blog hoor, wat gaaf zeg een verrassing hihih ik hou enorm van verrassingen hoor...en je weet ik vind je creaties echt prachtig iedere keer weer wat anders.....nou gaaf man, veel succes aan iedereen.....Veel liefs Terry xxxx
sweetgil zei…
Wat leuk Krista!
Nja waarom ik je volg, omdat ik verslaafd ben aan je hahahaha.
Grapje hoor, maar we zijn al zolang clubmaatjes dat ik uiteraard ook je blogje volg ;)
En geniet van je mooie creaties.
Groetjes
Mireille
Margreet zei…
Gefeliciteerd met 500 berichtje.
Kom graag even kijken om te zien wat voor creatie's je hebt gemaakt.
Op naar de 750 berichtjes.
Groetjes Margreet
Anoniem zei…
Ha Krista, ik volg je blog al een hele tijd omdat ik je kaarten eigenlijk altijd ongelooflijk mooi vind. Ik kan er veel inspiratie uit halen !!!!
Superleuk dat je al 500 berichtjes hebt geplaatst, da's mooi veel !!!
En wat ik ook erg leuk vind: dat iedereen mee mag dingen voor de candy!!!

Nog heel veel freubelplezier en tot de volgende keer, lieve groetjes JacquelineR
Annemieke zei…
Wat grappig, zie ik die mooie kaart van jou van de jezelf opgelegde Less-is-More challenge, zie eronder je blogadres staan: even kijken... Val ik met mijn neus in de boter met een BlogCandy! Nog even verder neuzen... nou, ik kom beslist vaker op je blog kijken hoor!
Hallo,

Ik ben research aan het doen naar alcohol markers. Zodoende kwam ik op jouw blog uit. Ben erover aan het denken om de Spectrum Noir aan te schaffen. Jouw vergelijking tussen de Copic en de SN heeft me eigenlijk over de streep getrokken.
Dus heel erg bedankt voor de tip! En ik zal je blog blijven volgen.
Groetjes Sharon
www.madebyronnetje.blogspot.com
Detje zei…
Hoi Krista

Op naar de volgende 500 berichten, want je maakt helemaal mooie kaarten en dat inspireert soms enorm.

Groeten Detje
Aleide zei…
Super he...al 500 mensen die je werkjes bewonderen.... Ik vind je kaartjes dan ook supermooi en omdat ik ze niet meer zie verschijnen op een knutselgroep ben ik maar even gaan zoeken en ben je blog tegengekomen. Wat ben ik blij dat ik je kaartjes terug kan bewonderen. Succes verder met je blog, hoor! Hoop nog heel lang mee te mogen genieten van je pareltjes . Aleide
debo zei…
Hey Krista,
Ik volg al een hele tijd je blog en vind hem geweldig.
Jou kaarten zijn steeds weer heel erg mooi en een inspiratie voor mij en ik denk veel andere kaartenmaaksters.Ik blijf je dus volgen hoor.
Liefs debo
Gery zei…
Hoi Krista, na al mn blogproblemen vd afgelopen tijd, was ik weer eens even bij mn volgers aan het kijken.
Ook een bedankje, dat je volger bent geworden, niet nodig maar toch wel leuk als je net begint.
Je maakt mooie en lekkere dingen en op beide blogs is het genieten.
Succes met je candy (500 blogberichten is wel een feestje voor jezelf waard trouwens).
Groetjes Gery