12 tags of Christmas 1

Ja, 12 tags of Christmas, ik eet het, kerst is voorbij, maar ik wilde toch de 12 tags of Christmas van Tim Holtz nog maken. Of ik ze allemaal ga redden weet ik niet, ik zie het wel ;)


Deze tag is dus gebaseerd op de eerste Tag, met name wat betreft de achtergrondtechniek. Voor een complete uitleg hiervan kun je het beste op het blog van Tim Holtz kijken, ik kan alles wel gaan overtypen maar dat vind ik niet nodig ;) 


Voor het plaatje heb ik een plaatje uit een scrappadje gebruikt. Uitgeknipt, de randjes een beetje bijgewerkt, en opplakken. De glitter zat er al op.De bloemetjes en besjes komen van Wild Orchid Crafts, de groene blaadjes heb ik gestansd met een stans van Crealies. Ik heb de blaadjes een beetje een sneeuweffect proberen te geven door middel van de Picket Fence Distress Stain. Het paardje komt van een setje kerstknijpers welke ik in Duitsland gekocht heb.


De tekst NOEL is opnieuw met de Circut gesneden, het bestand is hier (klik) te downloaden. Je bent wel weer het programma Make The Cut nodig om het te snijden. De tekst heb ik ook met de Picket Fence distress stain wat sneeuweriger gemaakt, waarna ik nog stickles aangebracht heb voor een extra feestelijk effect.Reacties

Wat is ie leuk zeg.
Groetjes Miranda
Margreet zei…
Wat een prachtige tag.
Ben benieuwd wat je nog meer voor leuke tags gaat maken.
Groetjes Margreet
nicolet zei…
OOh die is heel gaaf geworden!
Groetjes Nicolet
Riet zei…
Wat een prachtige tag Krista.

Liefs Riet.